Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On 25

Chciałybyście takiego faceta?

Polecane posty

Gość On 25

cześć dziewczyny, mam własnie do Was pytanie.. jestem 25 letnim facetem, miałem kilka dziewczyn, ale niewiem czy ich zapewnieniom moge wierzyć.. otóż chodzi o to ze urodziłem sie z jednym jądrem, jest to dla mnie straszliwy kompleks, a co Wy o tym sądzicie? przeszkadząłoby Wam to Panie w związku?/

Gość NIE nie przezszkadzaloby

Gość mi tez chyba nie
w koncu sa dwa jadra,dwie nerki, zeby w razie wypadku lub braku funkcjonowania jednego/jednej dziala to drugie;) Po to tak natura nas stworzyla i Was;)

to masz super:classic_cool:!!! wiekszosc lasek by chciala to zobaczyc wiec powodzenie przed toba szoka, ze to prowokacja:O

Gość suzzzieee
Mi tez by nie przeszkadzalo To zeden powod do kompleksow.

Gość .=.=.=.=.=.
przejmuje sie pierdołami :) ludzie rodzą sie bez rąk i nóg...

Gość On 25
jezu co Wy z tymi prowokacjami?? poprostu taki sie urodziłem i nic na to nie poradze, myslałem o implancie ale słyszłem że dużo powikłań może wystapić wiec zrezygnowałem bo chce być ojcem, a pozatym to MMM757 nie interesuje mnie to że laski by chciały popatrzeć bo ja nie jestem dziwolągiem zeby mnie oglądac jak jakies niewiadomo co.. ;(

Gość akurat to czy masz dwa czy
jedno zupelnie nie ma znaczenia ani w seksie ani w życiu bylam z facetem który mial jedno jadro z powodu wypadku na motorynce w mlodości uwierz mi dla kobiety to zupelnie nie ma znaczenia gdybyś nie mial ptaszka :) to wtedy bylby problem , a tak to wszystko ok , pozdrawiam :)

Gość mhm mhm
Sądzę, że nie przeszkadzałoby. Ba ! Nawet pewna jestem.

Gość sandia
No, 25 letniemu facetowi, to takie glupoty powinny wywietrzec z głowy. Oczywiście,ze to żaden problem dla kobiety. Jesli tylko jestes zdrowy, mozesz miec dzieci, to nie powinno to wpłynąc na twe życie. A niepewnośc,co powie partnerka przy 1szym kontakcie ..hmm...blizszym, jest taka sama ,jak z pokazaniem blizn pooperacyjnych czy po poparzeniu.

Gość moge potwierdzic to co
dziewczyny napisaly powyzej: nie przeszkadzaloby mi to, ptaszka masz to najwazniejsze :) a ze jedno jadro? w czym to moze przeszkadzac? mysle ze jak dziewczyna Cie pokocha to zaakceptuje to, nie powinienes miec kompleksow z tego powodu.

Gość On 25
no kompleksy mam przede wszystkim z takiego powodu ze troche dziecinnie wygladam w kąpielówkach i majtkach, "sprzęt" mam ponad przeciętny ale że nieja jednego jądra to tego nie widać tak poprostu i w miejsce gdzie powinno być jądro odsuwa się penic co wygląda przynajmniej dla mnie zenująco.. ale dziewczyny które miałem zawsze mówiły ze to moja chora wyobraźnia że cokolwiek inaczej niż u innych facetów widac

Gość taka jedna kobietka
ponadprzeciętny? chmm, to znaczy ile?

Gość tylko pytam...
No jak natura ? Jedna nerka i na drugiej pociągnie ? A jadna ręka ? Jedno ucho ? Żadna różnica ? Hy hy jesteś facetem bez jaj !!!! :classic_cool: