Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra siostry

nie byłam u niej od 5 lat

Polecane posty

No właśnie, nie wybiera się. Ale jest coś takiego jak szacunek i powinność. Razem się wychowały. Skoro nic podłego jej nie zrobiła... Może jej mąż Ci pomoże? Albo Twoje pozostałe rodzeństwo? Przyduś żonę brata albo kogoś i już! Ja nie wiem, że Ty tak możesz... Ewidentnie Cię w twarz uderzyła tym, że zaprosiła całę rodzeństwo oprócz Ciebie. U mnie w rodzinie też są prolemy, ale rodzeństwo się zaprasza i tyle!

Gość siostra siostry
w ostatni weekend wręcz mnie wyprosiła z domu :(

Gość exexex
no to siostry mąż i ty, moze ona czuje ze jestes w jakis sposób dla niej zagrozeniem?? Konkurencją?? Nie wiem... zazdrość i porównania prowadzą do obłędu :0

Gość siostra siostry
a u mnie w rodzinie własnie nie ma problemów do jej męża mam zakaz dzwonienia, zakaz wydany przez nią, ostatnio zadzwoniłam w sprawie służbowej do niego był bardzo zdziwiony, że nie zaprosiła mnie, powiedział, że ją opieprzy, zapraszał nas kilkakrotnie, bardzo mu zalezało, żebysmy przyszli, powiedział nawet, że jak mam potrzebe, to pomoże mi w tej sprawie, w której do niego dzwoniłam, zapytałąm o adres, był bardzo zdziwiony, że nie znam adresu siostry, zapytał, czy u niej nie byłam,odpwoiedziałąm, zgodnie z prawdą, że nie

Gość kik*
Nie jak dziad proszalny, ale asertywnie i stanowczo. Powiedziałabym, że kilkakrotnie już jej pytałam i chcę wiedzieć, bo taka sytuacja sprawia mi przykrość a chciałabym wiedzieć jaka jest w tym moja wina. gdyby unikała odpowiedzi, nalegałabym. Nalegałabym aż nawet do awantury lub obrażenia się. Musiałabym się dowiedzieć.

Gość eeeeeee coś mi tu ściemą
śmiergoli

Gość kik*
Pierdoły a ja się dałam nabrać. Spadaj gópia prowokatorko.:P

Gość siostra siostry
potem zadzwonił do mnie ojciec, wydarł sie na mnie, ze ja dzwonie do jej męża, ze jej rozwalam małżeństwo, że nie mam prawa do niego dzwonic, potem ona wydzwaniałą do mnie, a ze byłam w pracy to nie mogłam odebrać, po kilku nieudanych połaczeniach dostałam smsa: "nastąpiło nieporozumienie, już nie jesteś zaproszona, czemu jestes takka złosliwa?" to sms od mojej własnej siostry

Gość exexex
cos musiało się zrodzic w głowie twojej siostry i rzeczywiście powinnas ją przycisną i wypytac o co jej chodzi , bo moze tkwi w jakims kolosalym błędzie i nakręca się domysłami??

Właśnie... Skoro tak go nie znasz to może właśnie dlatego tak jest? Może ona zawsze czuła sie gorsza od Ciebie a Ty tego nie zaważałaś? Teraz uważa, że ma największy skarb, że ma ukochanego a Ty możesz jej go odebrać? Może lubi Cię, kocha, ale zarazem nie ufa na tyle, żeby Cię z nim bliżej poznać? Może to chorobliwa zazdrość po prostu? No albo ten mężuś coś jej nagadał... Przyciśnij rodziców albo pozostałe rozeństwo czy też ich partnerów. Co? Też ślepi? Nie pytają? Siostra nigdy nie powiedziała nic po pijaku? Nigdy się nie zwierzyła nikomu z rodzeństwa? Jaaasne... Na pewno coś podejrzewają. Mają oczy przecież, nie?

Gość siostra siostry
kik*, ale ja nalegałąm przez kilka lat, nie skutkuje, to ile mam jeszcze nalegać? to jest naprawdę niezreczna sytuacja dla mnie, kiedy musze sie własnej sipostry dopytywac, dlaczego mnie nie zaprasza, dla mnie to jest poniżające poza tym przez cały czas utrzymywałysmy dobre kontakty, spotykałysmy się razem, moze to błąd z mojej strony, bo to tolerowałam, zamiast odciąć sie od niej

No chyba to ściema :/. j jasne nie masz problemów w rodzinie! Tylko Twoi rodzice wiedzą o wszystkim i popieraja chamstwo sisotry a Ty nie byłaś u niej 5 lat i niby jeszczez nia na ploteckzi chodziz i Ty nie masz problemów i to prawdA? To sie kupy nie trzyma :|. A jeszcze rodzice z telefonami, bo dryndnelas do meza... :/ No comments.

Gość no to zerwij z nią kontakt
i już

Gość siostra siostry
exexex: pisałąm już, że na pytania nie odpowiada, przyciskałam niie raz, nie da rady ja mam mężą, którego kocham, dzieci, małe,nie szukam nikogo i nie wygladam, żebym szukała, poznała go ze swoimi kolezankami, kuzynkami rodzice są akurat po jej stronie, nie rozumieja dlaczego mi sie ta sytuacja nie podoba, maja do mnie pretensje, że sie dopytuję, że drążę temat po pijaku siostra nic nie powiedziałą, bo nie pije

Gość siostra siostry
Animia: no własnie tak jest, ojciec od razu zadzwonił do mnie z pretensjami, ze śmiałąm do niego zadzwonic, dziwne? dziwne!

Gość lubietango
A moze ona sie ciebie wstydzi? Opowiedz jaka jest roznica w wygladzie pomiedzy nia i toba. Prosze napisz jaka jest roznica w wyksztalceniu. Moze tu tkwi problem?

Gość siostra siostry
wykształcenie mamy wyższe, co do wyglądu to ja jestem ładniejsza, i to nie tylko moje zdanie, ale wszystkich, którzy nas znają, nawet się zdarzyło, że ktoś powiedział do mojego ojca: "ta ładniejsza córka" - chodziło o mnie

Gość czy nie widzicie
że to prowokacja? nie potraficie czytać ze zrozumieniem? w jednym poście autorka pisze, że nie zna adresu, w innym, że została wyproszona z domu siostry, potem że nie wie o o chodzi i rodzice nic nie mówią a ojciec gada o rozwalaniu małżeństwa... na co się jeszcze dacie nabrać?

A może właśnie... Moze sięCiebie wstydzi? To chamskie no, ale... Moze wykształcenie, jakiś choroby, wygląd, przeszłość? Może coś keidys zrobiłaś? oże jakąs krzywdę komuś? Wstydzenie się to chyba też dość dobry trop.

Gość ja na nic już sie nie nabiorę
i dlatego od kilkunastu minut nic nie piszę tylko czytam i pewna jestem, że to prowokacja

Gość siostra siostry
tak, wyprosiła mnie dostałąm smsa o treści jak wyżej, po tym, jak zaprosił mnie jej mąż a co do rodziców: nie wiedzą lub nie chcą powiedzieć o co chodzi

Mam pytanie... Po co ludziska to robią? :D Nie iwem... Masturbacja? :D I jeszcze taki temat :|.

Gość siostra siostry
"czy nie widzicie" : a może zacznij czytać ze zrozumieniem

Gość lubietango
ona sie boi o swoje malzenstwo. Nie chce ryzykowac a rodzice tez ja dlatego popieraja. Ja na twoim miejscu nie umawialabym sie z nia na pogaduszki bo to jest niesluszne ze jezeli ona nie ma do ciebie na tyle zaufania ze mysli ze ukradlabys jej meza to nie ma co sie wysilac i utrzymywac kontakty. Pewnie jest tez starsza od ciebie? Jest to chorobliwe i nic nie poradzisz

Gość nie przesadzaj
z ta prowokacja, nie czepiaj sie upierdliwie drobiazgow, w emocjacj pisze to mogla cos niejasno wyrazic, ale teraz komisje sledcze w kraju w modzie, ferment poszedl od gory.

Gość anonimowy alkohoik
na bank chodzi o meza jej, dlatego zawsze sama przychodzi do ciebie

Gość siostra siostry
lubioetango: teraz na pewno nie bede sie z nia umawiać, ponieważ po tym jak mnie wyprosiła tym smsem, będzie na mnie obrażona na smierć starsza nie jest, jest 5 lat młodsza a z tymi komisjami to fajne:D nie wiem co komuś tu nie pasuje, pisze po kolei, tak jak jest

Gość jaaaaaaaasne
dorosła kobieta od kilku lat nie wie o co chodzi, mimo że jej w twarz wykrzyczano, że ma małżeństwa nie rozbijać. niektórzy to w nawet najbardziej żałosną prowokację uwierzą.

Gość siostra siostry
no właśnie nie wiem o co chodzi, wyobraz sobie, że nie wiem co do jej męża, to niestety nie jest to mężczyzna ani w moim typie, ani w typie większości kobiet, mam powodzenie u płci przeciwnej i naprawde nie musze sie łasic na szwagra, moge mieć każdego wolnego czy zonatego mężczyznę, naprawde, i siostra o tym dobrze wie