Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra siostry

nie byłam u niej od 5 lat

Polecane posty

No doobra... POWIEDZMY, że tak jest... Poryta do sedna sytuacja. A co pozostała część rodzeństwa? Też wiedzą, ale nie wiedzą? A ta reakcjaojca to by mogła wytłumaczyć chorą miłość do siostry męża, pedofilię, jakąś poważną chorobę psychiczną, romans z mężem, dziecko z mężem, morderstwo popełnione przez Ciebie... :D A może ktos u Was pruje po prostu? Nagadł jej, że widział jak się całowaliście w kiblu czy coś. Tylko dlaczego się spotyka z Tobą? To irracjonalne... Chyba, że rodizce jej każą. Albo sie wstydzi Ciebie przed mężem...

Gość siostra siostry
natomiast bardziej mi zalezy na waszej opinii jak dalej postępować z nią, czy powinnam odezwać się pierwsza, po tym jak dostałąm od niej smsa wypraszającego mnie z jej domu czy moze czekać az ona sie odezwie

Gość lubietango
nie odpowiadaj jej na smsa. Zamilcz na tak dlugo na jak ona bedzie cie tak traktowac. Kompletna cisza. W kazdym razie podejzewam ze ty masz nieczyste sumienie z tej je mezem. Moze go ra zkokietowalas i ona teraz na zimne dmucha. Wydajesz sie bardzo pewna siebie

Gość siostra siostry
Animia, nic z tych strasznych rzeczy :), które wymieniłaś a spotyka sie, bo fajnie nam się rozmawia, ona chciałą utrzymywać ze mną kontakt, ale niestety nie u niej w domu wstydzic raczej sie nie wstydzi, nie ma czego, umiem sie zachować, poza tym wszyscy inni mnie zapraszaja, mam też duzo kolezanek, które mają mężów i jakos sie nie boja

No dobra, ale tu nikt nie mówi, że to robisz i nikt się nie pyta o to czy jest w Twoim typie :|. Nie znaszczegoś takiego jak \"plotka\"? A rozbijanie małżeństwa to rzeczywiście odpowiedz i tyle :|. Albo siędo niego kiedyś kleiłaś albo ktoś sobie nazmyślał. I to tłumaczy zachowanie rodziców (chociaz chamskie, bo jednostronne). I nie zaprzeczaj, bo tu już nic dozaprzeczania rzeczywiście nie ma. NIE ROZBIJAJ MALŻENSTWA - chyba ktoś chciał Was skłócić. Tylko to nienormalne, że się z Tobą spotyka, ale moze to kwestia tego, ze jesteś jej siostrą. Dobra nie produkuję się już, bo nie wiem co o tym myślec a Ty itka wszystkiemu zaprzeczasz...

Gość siostra siostry
lubietango: bo jestem pewna siebie, to chyba nic złego z jej mężem zamieniłam w życiu kilkanascie zdań, moze nawet kilka, i to takich typowo grzecznościowych, nawet własciwie mogłabym powiedziec, że nie znam tego mężczyzny, oprócz tego, ze wim jak wyglada to nic nie umiem o nim powiedzieć

Gość lubietango
a tak z drugiej strony nie bardzo rozumiem jak ona cie wyprosila z domu smsem?

Gość lubietango
eee tam spadam , ktos tu sie nabija z nas......

Gość siostra siostry
Animia, no muszę zaprzeczać, bo nie kleiłam się do niego nigdy, ani on do mnie, włwściwie się nie znamy, zreszta nawet okazji nie było, nie wiem gdzie on nawet pracuje ani gdzie mieszkają, no co do mieszkania to od piątku znam adres

Gość siostra siostry
wyprosiła mnie w taki sposób: "nastąpiło nieporozumienie, już nie jesteś zaproszona, czemu jestes takka złosliwa?"

Kurrrrr...!!!!!!! Noja stąd wysiadam :|. PLOTKA nie rozumiesz? Tak trudno? Albo ktos sobie cos uroil albo normalnie grrrrrrr!!! Wkurzasz mnie juz powoli :/ Musze się stąd ewakuować...

Gość lubietango
Na odchodnym poszukaj byl jakis taki topik. Facetka sie pytala w kafeterii jak sklocic malzenstwo. Moze to ma cos wspolnego z twoim problemem. Ktos cie oczernia

Gość siostra siostry
lubietango: nikt mojego małżeństwa nie chce skłócic, nie ma powodu ide spać dziewczyny, dziękuję za wypowiedzi, jutro zajrzę

Gość up.........................
upup