Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra siostry

nie byłam u niej od 5 lat

Polecane posty

Gość siostra siostry

cześć mam kilkoro rodzeństwa, w tym siostrę, u której nie byłam przez 5 lat, zaprasza do domu nasze rodzeństwo, nawet kuzynów, rodzeństwo swojego męża, jego dalszą rodzinę, mnie nie dodam, że nie jesteśmy pokłócone, spotykamy sie na miescie, pogadać, na ploteczki, ona do mnie jest zapraszana, zawsze przychodzi sama, ja do niej nie jestem zapraszana, mieszkamy w tym samym miescie co o tym sądzicie?

Gość ozon
jej facet cię nie lubi

Gość siostra siostry
lubi, bo postatnio z nim rozmawiałam i okazało się, że był bardzo zdziwiony, że nie byłam jeszcze u niej i ze mnie nie zaprosiła - jemu powiedała, że mnie zaprosiła

Gość the drugs dont work
no to moze lubi za bardzo , i jest zadrosna siostra?

Gość siostra siostry
no właśnie nie, zachowuje sie normalnie wobec mnie, nie ma miedzy nami nic, ja mam męża i dzieci, a jej mąż delikatnie mówiąc nie jest w moim typie, nie o niego tu chodzi, poza tym widziałam go tylko dwa razy w życiu: raz na weselu mojego brata, wtedy nie rozmawialismy ze sobą, oprócz wymiany zdzań grzecznosciowych, potem u tego brata w domu, na urodzinach jego córki, też niedługo i nastepnym razem w domu naszych rodziców, wtedy ja przyjechałam do rodziców na Świeto Zmarłych, ona z ni też, opieprzyła mnie przy mojej córce, że śmiałąm przyjechać do rodziców wtedy, kiedy ona akurat tam przyjechała

Gość siostra siostry
to trzy razy widziałąm szwagra, a dodam, że sa ze sobą od kilku lat, nawet nie wiem od ilu dokładnie, ale od czterech na pewno

Dla mnie to dziwne... Moze dlatego, ze masz dosc duza rodzine, kilkoro rodzenstwa. Ja mam tylko brata. NIe wyobrazam sobie takiej sytuacji :O To jest siostra. Nie mozesz sie wprost zapytac: dlaczego...?

Gość siostra siostry
co to znaczy: "może dlatego, że masz dużą rodzinę" ? nie rozumiem

Gość siostra siostry
pytałam nie raz, za każdym razem głupie uśmieszki i odpowiedzi w stylu: "to nie wiesz?", "no przecież wiesz", "a jak myslisz dlaczego?" to ja pytam dlaczego, a ona nic, dziwne uśmiechym jakby robiła ze mnie wariatkę, a konkretów żadnych nie mam pojecia, o co jej chodzi, nie było miedzy nami żadnych zatargów, kłótni, spotykamy się na mieście i gadamy godzinami, ale do jej domu nie mam wstępu

duza rodzine, w sensie, ze kilkoro rodzenstwa. I moze akurat nie ma miedzy Toba, a ta siostra mocnej wiezi. To mialam na mysli :)

Gość siostra siostry
no właśnie zawsze więż była, bardzo dobre kontakty, nic się nie stało, co mogłoby tą więz zepsuć

Gość exexex
moze siostra mysli ze ty i szwagier costam costam a moze on do ciebie czuje hmmm coś??:>

Gość siostra siostry
nie, nie mysli tak, my ze szwagrem nawet się nie znamy, zamienilismy w sumie kilkanascie zdań, i tyle poza tym, jesli nawet, to byłby to powód, żeby swoją własna siostrę tak traktować? cała rodzina sie pyta dlaczego nie byłam u niej, i dziwi, że własna siostra mnie nie zaprasza

Gość exexex
no to moze ten szwagier wspomniał twojej siostrze ze ty jestes fajna i ze w jakims sensie podobasz mu sie - moze to jak wygladasz? moze twój styl zycia? moze to jaka jestes żona? matką?? moze tu zagrała jakas zazdroś albo rywalizacja??

Gość lubietango
moze mysli ze cos jej ukradniesz z domu?

Gość kurde może adoptowana jesteś
a siostra nie może być ponad tym?

Gość lubietango
Albo wstydzi sie przed toba jak ma w domu?

Własnie :>. Albo ktoś coś komuś palnął i się dowiedziała i myśli,że coś miedzy Wami było :>. Albo mąż w kłótni coś jej nagadał, albo porownywał ją z tobą (podając ciebie za przykład)... To baaardoz prawdopodobne, że o męża chodzi. Bo o kogo? Ale z durgiej strony potrafi tak z Toba plotkować? Przyduś ją... A może rodzice coś wiedzą?

Gość siostra siostry
nawet, żeby wspomniał, że jestem fajna, to co z tego ? to jest powód, zeby swoja własna siostre traktować jak kogoś gorszego? exexex czy wg Ciebie to jest usprawiedliwienie? lubietango: nic jej nie ukradnę, chyba żartujesz adoptowana nie jestem, ona też nie lubietango: a nawet jesli sie wstydzi, to to jest powód? usprawiedliwienie, żeby siostre tak traktowac? a przed innymi sie nie wstydzi, w ostatni weekend robili imprezę, było moje rodzenstwo, siostry jej męża, jego kuzyn z narzeczoną, nasz kuzyn, a mnie nie zaprosiła jeszcze raz piszę: NIC MIEDZY NAMI NIE BYŁO, NIE BEDZIE I ONA O TYM WIE temat, że miedzy nami coś było zamykam

No to ją przyduś kobieto! Rodziców sięsytaj! Rodzeństwa! Naprawdę nikt nic nie wie? A może nie chce wiedzieć, co? Dziwne, że sie razem spotykacie... Jesteś wielkoduszna osobą... Ale to dobrze. Takie spory trzeba łagodzić, nie zaostrzać.

Gość kik*
Na odpowiedzi typu "to nie wiesz?" zareagowałabym ostrym: "Nie wiem! Proszę o wyjaśnienie.". Nie dałabym się zbyć.

Gość dalej mamy zgadywać
? dobrze się bawisz? skąd mamy widzieć o co chodzi? napisz coś więcej o Was, bo tak to można zgadywać do usranej śmierci:O

Gość siostra siostry
rodzice sa po jej stronie, to też bardzo dziwne, ostatnio znowu ich pytałam, czemu ona mnie znowu nie zaprosiła, czy wiedza o co jej chodzi, oni odpowiedzieli, że się czepiam, bo jak ona robi impreze, to ma prawo wybierac kogo zaprasza do domu, a kogo nie jakos dziwnie zaczęli uważac, że ona normalnie postepuje ja w takiej sytuacji na pewno bym zareagowała i zapytała córki dlaczego nie zaprasza swojej siostry do domu i o co chodzi

Gość siostra siostry
KIK*, pytałam, głupi usmieszek na twarzy, zero odpwiedzi, nie raz pytałam, aż mi głupio, czuje się jak dziad proszalny, jakbym chciała się na siłe do niej wprosić

i słusznie, mój mąż też swojej siostry nie zaprasza na imprezy - widać nie jestes odpowiednim towarzystwem, rodziny sie nie wybiera

Gość siostra siostry
ile razy mam pytać i słuchać jak mnie zbywa, rodzeństwo też nie wie o co jej chodzi

Gość dalej mamy zgadywać
w takim razie przestałabym się odzywać i do rodziców i do niej może wtedy zauważyliby, że coś jest nie tak i to sprowokowałoby szczerą rozmowę

Gość exexex
mysle ze chodzi o relacje jej mąż i ty, moze nic sie nie wydarzyło , nie wątpie ze tak było , ale...... ale moze siostra cos naopowiadała rodzicom i stąd taka reakcja........ Moze byc tez w druga stronę czyli Twój mąz i Twoja siostra. Jestem na 100% przekonana ze o relacje damsko-meskie tu chodzi.

Gość siostra siostry
BeanSidhe: a co jest tu słusznego?

Gość siostra siostry
mój mąż i moja siostra :D:D odpada, 1000% pewnosci