Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamunia31

dzieciaczki z azs

Polecane posty

Gość mamunia31

witam mam córcie z azs czy ktoś ma podobny problem odezwijcie sie a może jest ktoś z lublina ??? co pomaga a co szkodzi waszym dzieciom ? jak je leczycie i gdzie skutecznie ?

Gość koooooooooooo
nie jestem już dzieckiem mam 30 lat i mam azs to koszmarne co do tej pory przechodzę dermatolodzy przepisują mi tony lekarstw i maści ...............i nic nie pomaga drapię się za przeproszeniem jak pies w dzień,w nocy........cały czas moja skóra jest koszmarnie sucha stosowałam już chyba wszystkie możliwe kosmetyki dostępne w aptekach najlepsza jest jednak seria A-derma czy jakoś tak,tylko że jest strasznie droga miesięczna kuracja leki + kosmetyki wynosi mnie aktualnie 300 zł współczuję tobie że masz chore maleństwo!!!ale trzeba nauczyć sie z tym żyć........mnie na noc mama zakładała bawełniane rękawiczki.....ponieważ potrafiłam drapać się do krwi po urodzeniu 2 dzieci świąd u mnie się spotęgował do niewyobrażalnych rozmiarów.......z roku na rok jest coraz gorzej znam wyśmienitego lekarza z tym że przyjmuje on w Poznaniu

Gość reweww
up up up

Gość mamunia31
u mojego dziecka w tym momencie jest lepiej - tylko że ma na całej skórce białe plamy - efekt stosowania maści sterydowych nie mogę patrzeć już jak się drapie no i te koszty - tragedia. koooooo.... czy twoje dzieci tez są chore???