Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula1980

Bordowe dodatki...

Polecane posty

Gość Paula1980

Czy uwazacie ze bordowe dodatki slubne tj. bordowe kwiaty, bordowa kamizelka, musznik sa przestarzale, niemodne itp? Czy teraz królują pastele?

Gość tak tak tak tak
ale też za modą nie wrato ślepo podążać.... najmodniejsze to w czym komuś ładnie :)

Gość zegarynka82
zdecydowanie odradzam byłam na takim weselu gdzie młody miał kamizelke i musznik bordowy, panna młoda czerwone róze we włosach i w bukiecie na stołach były bordo serwetki, balony z białymi i bukiety w tych kolorach wszystko wyglądał ok oprócz młodego który wygladał jak KELNER naprawdę nie przesadzam..... u mnie na weselu kelnerzy beda miec bordowo czarne kamizelki wiec nie wyobrazam sobie jakby młody miała w podobnym odcieniu wystapić

Gość Ireth
Mówi się, że czerwone kwiaty w bukiecie (dodatkach we włosach) panny młodej, to ogień wprowadzony do domu. Może przesąd, ale...

Gość bordo jest po prostu
niemodne od minimum 2-3 sezonów

Gość jaaaaaaaa
Uważam, że to wszystko zależy tylko i wyłącznie od pary młodej! to Wy w tym dniu musicie czuc się dobrze i jeżeli takie kolory Wam odpowiadaja toja k juz ktos napisał nie warto ślepo podążać za modą:) Tez byłam na weselu gdzie młody miał musznik i kamizelkę w kolorze bordowym. To przystojny brunet i naprawde wyglądał ładnie. młoda miała suknię z bordowymi dodatkami, a sala była ubrana na bordowo - żółty kolor. Mi się podobało, ale jak pisałam najważniejsze, że podobało się młodym :)

Gość jaaaaaaaa
a zapomiałam dodać, że wesele było w kwietniu 2005 roku, więc nie wiem czy wtedy bordo jeszcze było modne :)

Gość Paula1980
wiec jakie dodatki radzicie? Suknia jest w kolorze bialym, garnitur czarny, oboje mamy czarne wlosy. A ja nienawidze pastelowych i mdłych kolorow. Lubie kolory zimne :( Bordo odpada, fiolet tez (podobno pogrzebowy kolor ;) wiec co...? Niebieski?? bleee

Gość Paula1980
Nie za ciemny kolor na ślub?

To zależy, jakie mają być te dodatki. W swojej praktyce zawodowej (:P) widziałam już Pannę Młodą z granatowymi kwiatami we włosach (rude, ciemny blond) przeplecione z bielą np róż lub eustom w ślubnym bukiecie. Pan Młody miał granatowo-białe kwiatuszki w butonierce, sala była ubrana w tych samych kolorach, samochód również. Wszelkie odcienie niebieskiego bardziej będą pasowały do bieli niż bordo, który przecież jest kolorem ciepłym.