Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwarka

Znacie gwiazde ktora nosi rozmiar ubran 32?

Polecane posty

Gość poszukiwarka

Bo poszukuje a nie moge znalezc- nawet modelki maja po 60cm w pasie i nosza 34 czy 36...

Gość poszukiwarka
tez to przeczytalam ale baaardzo ciezko mi uwierzyc ze Nicol Richie ktora podobno wazy 44kg przy 157 nosi 32.. Keire juz spisalam, ale potrzebuje kogos spoza tego artykulu

Gość fatalle
80-50-80 to anorektyczka w stadium koncowym juz;)

Gość fatalle
Tam pisze ze Richie kiedys wazyla 44kg a potem schudla... poszukaj w internecie zdjec a sama sie przekonasz jaki z niej patyk

właśnie kończę pałaszować serek waniliowy- na znak protestu! pozdrawiam ;) A tak na marginesie słyszałam kiedyś wywiad z Kiera K. i ona powiedziała by nie posądzać jej o katusze na siłowninie znosi tego - po prostu ma taką budowę i niestety przy tym jest płaska jak deska. Operacji jednak nie zrobi :) A poza tym uwielbia jeśc :)

Gość fatalle
teraz kazda mowi ze uwielbia jesc a Paris Hilon pozuje do reklamy hamburgerow;))) PS. Ja sobie kapusniak zajadam, a na deser jogurt czeka

taaa.... ale myślę ze Kiera po prostu tak wygląda - w Gwiezdnych wojnach też nie wyglądał na grubsza a nie sądzę by wtedy chyba 14 latka miała już tak narąbane w głowie....

Gość w to o Keirxze moge uwierzyc
bo mam sama taka kolezanke, ktora w sumie jedzie tylko na chipsach, czekoladach i coca-coli - z 2 tabliczki czekolady zagryzione chipsami wmega paka albo jakimis ciastkami i popite litrem coli, to jej prawie codzienny posilek w pracy albo prz\ed telewizorem (codziennie MUSI zjesc cos slodkiego), a wyglada jakby cierpiala na anoreksje. serio to nie przesada, nie ma ani jednego grama tłuszcu, jest płaska i w ogole a nogi ma chyba jak moje rece :O

Gość prezent
gwiazdy nie znam, ale ja nosze taki rozmiar :O W pasie mam troche więcej, tak że biodróki nosze 32, a jak są spodnie normalne to 34 :O

Gość prezent
*biodrówki ;)

Gość fatalle
Ale np. w Piratach z Karaibow to byla jescze szczupla, a na zdjeciu dolaczonym do artykulu to czysty SZKIELETOR, a na tych kosciach z jej klatki piersiowej to moznaby wieszaki zaczepiac

Gość poszukiwarka
Prezent to moze zdradzisz te dolne wymiary swoje?;)

Gość mogli jej komputerowo
dolozyc, tak jak odkladaja jesli zdjecia sa do gazet/magazynow - tak zrobili z J.Lo i Chrisi Aqulilera, oraz z Kate Winslet na co akurat ta sie nie zgadzala bo lubi swoje cialo, a ci z niej zrobili wychudla anorektyczke.

Gość prezent
83 cm w biuście i w biodrach, 60-63 w pasie- nie jest to figura idealna (jeśli chodzi o kształty). Mam chory kręgosłup, obrzęk w dolnym odcinku i żenerka "wypchnięte" co właśnie dodaje cm w psie. Wcale nie czuje się z tym dobrze :O

Gość prezent
*żeberka miało być :O

Gość fatalle
hmmm. dla mnie to wygladala podobnie

mnie tam się Winslet podoba bez odkładania ;) Jest bardzo kobieca z tymi krągłościami... O reszcie nie mam zdania ale Lopez w teledysku z Affleckiem gdy ten ją unosił w wodzie miała dupsko wielkosci Brazylii ....

Gość fatalle
mogli komputerowo ale po co az tak ludzi wychudzac, ze wygladaja jak nieludzie tylko kosciotrupy

Gość fatalle
hmm... trafna uwaga;)

Gość poszukiwarka
prezent- ale i tak chudziutka jstes i nie powinnas sie martwic tymi centymetrami w pasie;) Ekhm, a tak w ogole to moze ktos sie wypowie troche do temtu i rzuci jakims slawnym nazwiskiem

Gość prezent
Nie martwie się ;) Martwie się, że taki szkieletor jestem ;) Moge być statystą w filmie o Oświęcimiu :O:P Z taką figurką też nie jest fajnie, bo czasem ciężko znaleźć ubrania.

Gość do prezentu
moze zapisz sie do nastepnej czesci Piratow i bedziesz tam robic za jednego z truposzy

Gość poszukiwarka
prezent- powiem ci na pocieszenie ze ja bym wolala nosic 32 niz 42;)