Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jessica1555

niesmialosc

Polecane posty

Go艣膰 jessica1555

za kazdym razem jak sie spotykam z jakims nowym facetem to obiecuje sobie bede odwazna i kurde fix zawsze jak sie juz spotkam to nie moge duzo mowic bo nie moge taka jestem niesmiala potem facet pyta mnie przez sms dlaczego ja jestem taka niesmiala a jak tak probowalalm z tym walczyc i nic!! jestem zalamana :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bbbv
ja tez taka jestem, no chyba ze wypije jedno piwo ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bbbv
ale niektorzy faceci lubia niesmiale kobiety, Niech sie jakis facet wypowie!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bbbv
nie zyj w czysto艣ci,nie s艂uchaj Waleta!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 huncwot
ja lubie niesmiale, chetnie bym cie zerznal malenka :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie martwi膰 si臋
nie艣mia艂o艣膰 jest urocza.... mo偶e poznasz go艣cia takiego jak Ty,ludzie nie艣miali cz臋sto s膮 pi臋kni wewn膮trz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaa...
ale czy taki niesmialy chlopak zeche niesmiala z reguly tacy szukaja kogos bardziej przebojowego a moze sie myle?/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a propos
nie艣mia艂y facet i nie艣mia艂a dziewczyna to jest porostu jedna wielka pora偶ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a propos
po prostu mia艂o by膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaa...
no wlasnie i o tym mowie ale czy to ze sa niesmiali nie zblizy ich do siebie bo przeciez znaja ten stan i przez to beda sie dobrze rozumiec hm...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nibosz
A co z chorobliwie niesmialymi dziewczynami? :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z mg艂y
niesmialo艣膰 u kobiety jak tylko jako艣 prze艂amie si臋 barier臋 poznania mo偶e by膰 naprawd臋 sporym atutem ...niewinno艣膰 ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jessica1555
ktorys z panow radzi mi zebym zyla w czystosci ale to nie o to chodzi ja nie mam zachamowan absolutnie tylko jestem jak kameleon w domu dominuje krzycze rzadze ja wydaje rozkazy a jak przyjdzie mi gadac z kims obcym to mam buzia sie mi zamyka i koniec gadam pols艂贸wkami i takie tam jeszcze inne gafy popelniam. Sama siebie nierozumiem mam takie dwie rozne osobowaosci nie wiem jak z tym walczyc. Niech ktoras z pan albo pan贸w doradzi mi co mam zrobic aby zmienic swoj stosunek do mezczyzn ktorzy tak mnie krepuja!! jeden z pan贸w pisze ze chetnie by mnie zerzna艂 dobre hahah naprawde jestescie cool.hah

Udost臋pnij ten post

jessica, tylko uwazaj zeby swojej niesmilosci sobie nie rekompensowac wyzywaniem sie na domownikach :o a niesmialosc.. walcz z nia, da sie. przygotuj sie na porazki i po prostu je olej jesli sie zdarza :) jak facet jest wyrozumialy i nieglupi to przetrzyma ta twoja niesmialosc

Udost臋pnij ten post

Mo偶e powinna艣 mie膰 do siebie wi臋kszy dystans. Nie skupia膰 si臋 tak bardzo na sobie i my艣le膰 jaka to ja jestem nie艣mia艂a na pewno zaraz palne co艣 g艂upiego! B膮d藕 t膮 osob膮 kt贸r膮 jeste艣 w domu wyluzuj nie pozw贸l by strach Ci臋 parazli偶owa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mr. kto艣
Wygl膮da na to chocia偶 jest to paradoksem 偶e ludzie nie艣miali pesz膮 ludzi 艣mia艂ych w taki spos贸b 偶e ci drudzy nie wiedz膮 czasem jak maja sie zachowaywa膰 zeby ci pierwsi sie nie denerwowali. Efekt jest taki 偶e ka偶da ze stron nie zachowuje sie normalnie mimo pr贸b. Dlatego czlowiek nie艣mialy te偶 cz艂owiek i 偶yczliwy usmiech potrafi zdzaiala膰 cuda:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jessica1555
haah tyle wypowiedzi i nikt prawie nie udzielil mi odpowiedzi na moje pytanie jak pokonac niesmialosc do mezczyzn czy mam sie uchlac na pierwsze spotkanie zeby mi bylo 艂atwo?? przeciez to glupie jest. a taki fany facet jest w zasiegu mojej reki nie wiem jak go zmusic do tego zeby powiedzial mi co o mnie mysli jak tego dokonac?? pomocy!!!!!!!!!!!! LUDZIE RATUJCIE TYLKO W WAS JEDYNA NADZIEJA!!

Udost臋pnij ten post

ja mam identycznie.... w onbcym otoczeniu jakbym j臋zyka zapomniala...wychodze na jak膮s idiotke zamnkni臋t膮 w sobie,w domu zas jestem niczym diabe艂 tasma艅ski:P :O nie wiem jakas bariera mn膮 targa... ja ci szczerze radz臋 psychologa..........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nbver
nie wiem co ci poradzi膰 ..

Udost臋pnij ten post

ech juz za tydzien znow zacznie sie koszmar u mnie.......:O a do tego jeszcze bede musiala isc na jakis kursik jezykowy..z dziciaczkami z tzw. wyzsszych sfer, ktore za nic maj膮 osoby niesmiale badz z drobn膮 wad膮 wymowy.:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nbver
to zale偶y jaka jestes naprawde w domu...Bo ja nie gustuje w osobnikach ,ktore podnosza g艂os

Udost臋pnij ten post

jessica, zrob sobie przysluge i nie mieszaj w to alkoholu :D a jak z tym walczyc... a jak myslisz, jak sie z tym walczy? pomimo paralizujacego uczucia ktore cie ogarnia przejmujesz jakas inicjatywe... dziewczynom jest latwiej, wystarczy ze sie usmiechniesz kilka razy i facet juz wie o co chodzi ;) tak, wystarczy ze gapiac sie na niego bedziesz sie uparcie usmiechac, niech ci ten wzrok ucieka, czerwien sie - niewazne, u dziewczyn to jest naprawde fajne a wyobraz sobie takiego faceta :o to jest dopiero porazka :D usmiech czyni cuda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jessica1555
hej czlowieku o nicku zlosliwy jestem dobra rada dziekuje bardzo buziak mmmuunnn ale przeciez tez musze sie wypowiadac zebym nie wyszla na mruka hahah. Pytankko DO UKOCHSNYCH MEZCZYZN podobaja sie wam takie dziewczyny badz kobiety troszke niesmiales w stosunku do was jak WY to odbieracie???? hmmm Prosze o dddddduuuuuzzzo kkomentarzy. jestem ciekawa jaka macie psyche.

Udost臋pnij ten post