Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wam niewstyd

w wiemu 21-22 lat miec dzieci i jeszcze sie tym chwalicie?

Polecane posty

Gość sunday morning
do jak wam nie wstyd-wydaje mi sie ze ty tak naprawde zazdroscisz ciezarnym-bo twoj chlop nie chce dzieci a tobie lata leca i tyka zegar biologiczny...a na starosc kto sie toba zajmie???

Gość żałośni jesteście
Tak to ciekawe kiedy mamy mieć dzieci w wieku 50 lat?? :D 30 letnie kobiety mają już problem z zajściem w ciążę im kobieta młodsza tym lepiej, później to dzieci w szkole się pytają to Twoja babcia?? czy Twoja mama??

Gość jak wam niewstyd
MAZ ALBO MOHE POJSC DO DOMU POMOCY SPOLECZNEJ TAM JEST CALKIEM WESOLO

Gość sunday morning
sama jestes ze wsi skoro masz takie podejscie do zycia-jak dziecko.

Gość jak wam niewstyd
No dobra , powiem wam - jestem rozgoryczona bo pierwszy raz "dałam" i brzuch mi rosnie 😭 ... poradzcie lepiej co robić. Mam doła i wszystko mnie wkurza ...

Gość sunday morning
a jak maz odpadnie pierwszy?

Do jak wam nie wstyd : współczuję ci męża raczej się zacznij bać jak będziesz w ciąży bo chyba ci rozkarze usunąć. W końcu będziesz taka gruba i brzydka. Ludzie idźcie razem do lekarza i nie miejcie nigdy dzieci. Szkoda, że twoja matka nie miała takiego podejścia jak ty bo ciebie nie byłoby na świecie, a może sama jest tą zwaną wpadką.

Gość jak wam niewstyd
NIE JAKBYM WPADLA TO MAZ MOZE I BY SIE UCIESZYL ALE JA TO BYM SIE CHYBA ZABILA....

Gość sunday morning
wogole topik do bani-dziwi mnie podejscie ludzi-i co gorsza kobiet...zeby jedna druga oczerniala za ciaze???w 21 wieku?paranoja...ja mam 24 i 9 m-c syna i zaszlam w ciaze Z WYBORU bo jesli juz mam miec dzieci-to chce byc z nimi jak najdluzej.. smuca mnie egoistki ktore cale zycie lataja za kariera i odkladaja dziecko na potem ,budza sie kolo 40 i jak im sie cudem uda urodzic-nie mysla o tym ze moga nie dozyc 20 urodzin syna czy corki. byc mamuska mloda to jest to-latwiej bedzie nawiazac kontakt........ a szykanowac powinno sie nie ciezarne a nieodpowiedzialnych facetow ktorzy takie zostawiaja... nie liczy sie wiek tylko odpowiedzialnosc-czasami osoba w wieku 20 lat bedzie bardziej odpowiedzialna i bedzie lepsza mamuska niz 30 latka. pozdrawiam mlode mamy!

Gość eeeeeeeeeeee
przesadzacie, jasne jest ze 20 lat to jest juz wiek kiedy mozna miec dziecko i absolutnie to nie powod do wstydu, ale nie ukrywajmy ze wiaze sie to w wyrzeczeniami i troche utrata mlodosci i jej przywilejami, ale absolutnie nie potepiam mlodych mam. zdarzylo sie ok, ja jednak nie zdecydowalabym sie na dziecko do 25 roku zycia..

Gość sunday morning
to idz sie zabij i nie zawracaj ludziom d...takim walnietym podejsciem do sprawy.

Powinno zachodzić się w ciąże najwyżej do 25 roku życia potem chyba jednak brak sił. Zresztą jak kobieta jest młodsza o wiele więcej zniesie stresów związanych z ciążą i potem wychowaniem dziecka.

Gość sunday morning
:))

jak to dla mnie ten topik to pozdrawiam założycielkę pisałam już ci ze: \"mam duże ambicje ale wole robić to co lubie, niż to co dla mnie nie ma sensu i nie daje mi radości może jakbyś była z rozbitej rodziny to też byś chciała mieć jakąś prawdziwą byłaś kiedyś nie kochana? przemyśl to\" ja nie rozumiesz to trudno

Gość sunday morning
no i jak sie jest mlodym latwiej zrzucic kilogramy...:)

Egoizm przemawia przez eeeeee jeżeli chcesz tak bardzo zachować swoją młodość to nigdy nie miej dzieci bo zawsze one będą ci przeszkadzać. Decydując się na dzieci bez względu na wiek każdy z nas dokonuje wyborów i decyzji i coś się zawsze na tym traci.

ja przynajmniej mam wsojego nika to ty sie kryjesz a niby ile masz lat? i co najpierw tel. plazmowy potem dzieci?

Gość eeeeeeeeeeee
nie egoizm ale brak instyntu macierzynskiego narazie. mam 21 lat i nie dziw sie ze nie ciagnie mnie do pchania wozka narazie.

Gość sunday morning
aniu-pani nawet nie ma odwagi odpisac...pewnie nie ma tez odwagi sprzeciwstawic sie mezowi...

oj eeee przeczytaj uważnie co sama piszesz ile w tym pogardy. Dla Ciebie zawsze będzie nie w porę zawsze coś wymyślisz. Teraz młodość i zabawa potem strach i lęk przed utratą pozycji zawodowej i stratą figury. Potem będzie zapóźno żeby zajść w ciążę. Życzę powodzenia.

Gość sunday morning
eeeeeeeee........nikt ci k...nie kaze miec dzieci !!!ale PO CO najezdzac na te co maja je???? moze chcialy-nie zakladajmy ze wszystkie dzisiaj tylko sie bzykaja i ,,wpadaja,,-sa tez ciaze chciane.

mialam nadzieje ze sie wyniosla na dobre z mojego topiku a on sobie zalozyla swoj zeby mnie za plecami objerzdzac co za dojrzalosc no no

Gość sunday morning
uwazam ze nalezy chwalic te mlode dziewczeta ktore ODWAZYLY sie urodzic dziecko na swiecie na ktorym jest od cholery takich ludzi jak zalozycielka topiku czy eeeeeee,

załozycielka jest zdziecinniała... upss przepraszam jeszcze nie dorosła... ja mam 22 lata, do dzieci mi się nie śpieszy, wolę się uczyć , kariera itd. muszę sie sama o siebie zatroszczyć najpierw jak bym miała meża, mozliwosci- warunki i inne takie tam to czemu do cholery nie miałabym miec dzicka! mam nadzieję że twoja matka żałuje że cie urodziła tak wczesnie 26 - z tego co piszesz pewnie zaluje wszystkiego co z toba związane... a coz sie bedziemy czarowac . pozdrawiam pa

Gość eeeeeeeeeeee
ja nikogo nie potepiam!!!!!1 chyba mylicie mnie z autorka topiku, nie wiemjaki ma nick nie pamietam. w kazdym razie ja ze swojego punktu widzenia nie zdecydowalabym sie swiadomie na dziecko w wieku 21 lat i tyle, boze czy totakie trudne do pojecia??

Gość tak najpierw
plazma, potem wycieczki, potem wesoła starość - na dzieci w ogóle nie ma miejsca, w dzisiajszym świecie :-p

Gość sunday morning
a czy eeeeee sobie mysli ze jak dziecko to juz sie umiera?? ja mam dziecko-chodze na imprezy,spotykam sie ze znajomymi,maluje i mam czas dla dziecka...... przed ciaza bylam postrzelencem-teraz jestem spelniona. z narodzinami-narodzilam sie kobieta.

Gość sunday morning
kochane dziewczynki-zalozycielka topiku stchorzyla a wam wszystkim dziekuje w imieniu mlodych fajnych mamusiek. MOM'S POWER!

Gość tak najpierw
GIRL'S POWER :-P