Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M.P

Miłość i rozstanie...

Polecane posty

Gość M.P

Hej!! Mam problem z dziewczyną nastepujący. Bylismy ze soba prawie 2 lata, nasze spotkanai zawsze byly udane, zawsze bylo przyjemnie , czasem były małe zgrzyty. Ona napoczątku lipca poszła do pracy i tam poznałą jakiegos kolesia.Zacząl doniej zarywać, ja to zignorowałem poniewaz ona stwierdzila ze da sobie z tym rade, po pewnym czasie zaówarzylem ze on puszcza jej sygnały a ona jemu. Ale nadal powatarzał mi ze mnie kocha i wogule było super. Pewnego dnia mielismy spotkanie bylo super, bardzo miło sie skończyło, a następnego dnia powiedzial mi ze mnei zostawia poniewaz zakochałą sie w kimś innym :/. Przez tydzień prubowalem jąprzekonac zeby wróciłą , ale niedawlo rady spotykala sie z tamtym i wogule i po tygodniu od rozstania dowiedziałem sie ze ona chodzi z tamtym. Jak widac sytuacja niejest ciekawa, ale zastanawia mnie jedno, ja zaproponowałem to zebysmy sie przyajźnili, ona sie zgodizłą. Ostatnio bylismy razem na zakupach, było super. Ona wogule tamtemu nie mówi ze sie spotykamy, ze sie przyjaźnimy, kilka dni temu zrobiłem jej niespodzianke i ja odwiedzilem, byla bardzo zaskoczona ale i zadowolona, rozmowa była bardoz miło , nieporuszalismy prawie wogule tematu jej itamtego chłopaka, ona nawet stwierdział " radek w pracy, radek w domu radek w weekend," z tego wynkało ze je jsie przejada ona labo coś. Co prawda on jej imponuje bo w przeciweinstwie domnie on siedzi uniej do białego rana, ja niestety ze wzgledu na to co robie niemogłem tak dlugo siedzieć. Chilera niwiem co począć, bardzo mi naniej zalezy :( Jak powinienem postępować zeby ja odzyskać, pokazać jej ze zmieniłem sie troche, zaimponowac, pokazać e nadla mnie kocha i potrafi byc zemna szczęsliwa. Ona cały czas mi powarza zebym szukałsobie kobiety innej , ze ona mnie nei kocha, przestałą z dnai na dzień :/ :/. NIEwiem co robić :/ staram sie donie jjak najrzadziej odzywać, i pisac na gg zebym nie wyszedl na natreta, i prubuje sie spotykać, jesli tylko jest to mozliwe.

Gość a może tamten
jest po prostu wyższy?

Hmm jesli ten facet relanie istnieje.. to sie zapytaj ja co on dla niej znaczy.. A to jak ci kobietka powie, abys sobie szukal innej.. hmm czasem jak mocno kocha a widzi ze jej lubek rozprawia nad uroda innych to tez tak moze rzec, bo czuje ze ona jakby nie jest tą ktorej szukal;) takie jak potem widac nieporozumienia:) A wy musice sami dotrzec do siebie:) Moze ona zaczyna cos z radziem jak sie rozwienie to zostawi ciebie jak nie, bedzie z toba. takie trzymanie 2 srok razem. to tez typowe dla kobiet. :) ale badz dobrej mysli:) marzenia sie spelniaja, co widac po mnie:)

Gość Zielony długopis
To suka Jeszcze pożałuje

Gość Wake up
A w jaki sposob to "zaówarzyles" ? Tak "wogule" to zaimponuj jej najlepiej slownikiem ortograficznym!

Gość Wake up
Jem kupe :classic_cool:

Gość Wake up
Do pseudo Wake up - dobrze sie bawisz ? A daleko do piaskownicy ?

Gość Wake up
Do piaskownicy w której wykopuję kocie bobki :classic_cool:

Gość M.P
oj są male literówki :p

Gość ciekawe ciekawe
hm... skoro ona po miesiacu spotykania sie z tamtym facetem stwierdziła ze ciebie nie kocha t o ja radzę wogóle o niej zapomnieć...2 lata bardzo szybko przekresliła...az za szybko

Gość M.P
Może masz racje:(:( , najgorsze dlamnei to jest to ze wybrała takiego...niebęde sie brzydko wyrazał, a nie jakiego ślepszego... ale cóz tak bywa, puki co starm sie oniej nie mysleć, niby rozmawiam z nia na gg ale to taka rozmowa raz fajna raz gorsza. sam niewiem... ktos cos jeszcze doradzi??

Gość M.P
To juz nikt niema koncepcji co robić?? Jeny ja to niewiem my sie rozumiemy bez 2 zdań dzwonimi do siebie martwimy sie o siebie, mimo tego ze niechodzimy razem. Ona co prawda juz chodzi z tamtym, ale czuje i daje to ona do zrozumienia ze jeszcze cośsie w niej tli...