Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegrzeczna żona

Czy ktos wie co mi sie stało?

Polecane posty

Gość niegrzeczna żona

jestem żoną...do niedawna wierna prawie ideał...Od roku zaczęło sie ze mna dziac cos dziwnego...

Gość niegrzeczna żona
Mąż do niedawna był pierwszym....ale od jakiegoś pół roku już nie jest..kurcze trudno mi powiedziec ilu ich zaliczyłam...

Gość niegrzeczna żona
Zaczęło sie od pójścia do klubu ..mialam tylko potanczyć...Wreszcie sie wyrwałam z domu od niego i dzieci...

Gość Ale co
Ale co dziwnego? Masz ochotę na zdradę,nudzi Cię życie małżeńskie?

Gość niegrzeczna żona
tam poznałam faceta...jajpierw był on a póxniej inni...teraz regularnie wychodze co 2 tygodnie i zaliczam facetów..Gustuje w młodszych od siebie ale rówiesnikami tez nie gardzę

Gość no cozzzzzzzzzz
nie wyszalas sie wczesniej to masz mam to samo 😠

Gość Ale co
Sory nie doczytałam do końca.Ty już zdradziłaś.

Gość niegrzeczna żona
No bo ja mysle że mi chyba odbiło...bylam u lekarza ale on mi powiedział ze mam burze hormonów i tyle cos tam mi przepisał na wstrzymanie ale mi to nie pomaga...poprostu muszę zmieniac facetów ciagle ..dodam ze mąż o niczym nie wie..Bo jak wychodze mówie ze na babski wieczór a koleżanka mi daje alibi

Gość niegrzeczna żona
zdradziłam?...tak i to wiele razy ...czujecie to ideał kobiety dziewica porządna i co? zrobiła sie ze mnie normalna kurwa ;(

Gość Ale co
Nie wychodź z domu nie kuś osu bo wiele możesz stracić

Gość niegrzeczna żona
Ale widzisz ja sobie obiecuje a póxniej robię co innego...ostatnio zaczął mnie pociagac do tego sex grupowy już mi jeden nie wystarcza....Ma tak któras czy tylko ja jestem dziwna?

Gość mam to samo...........
odwaliło ci ..za długo siedziałaś w domu, a teraz nadrabiasz braki.. zdarza sie. Mi tez ostatnio grzeje po deklu ale nie zdradzam ..było jednak nie raz gorąco..i musiałam spieprzać..ale ja mam stracha ,ze sie wyda ty nie

Gość Ale co
Nie jesteś raczej dziwna tylko napalona.Ja najczęściej tak mam jak jestem lekko wstawiona i też w jakimś towarzystwie,w którym jestem bez chłopaka.

Gość zielony długopis
kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa

Gość Ale co
Wtedy bardzo często mam ochotę na zdradę,ale zazwyczaj konczy się to na...niczym.

Gość Ale co
Zielony długopis nauka pisania jest na innym forum.

Gość niegrzeczna żona
Hmm...nie mam problemu ze złowieniem faceci lgna do mnie niesamowicie...póxniej dzwonia prosza o spotkanie ,błagaja..taka jestem dobra w te klocki...

Gość niegrzeczna żona
Ale co dzieki za normalna odpowiedz

Gość mam to samo...........
no ja tez nie mam z tym problemu..ale nie boisz sie ,że sie to wyda np.że cię kos podpierdoli do męża?

Gość niegrzeczna żona
Boje sie ale to mnie jeszcze bardziej podnieca.... pokazac wam jak wygladam?

Gość onk3
Powiem ci jedno masz za dobrego męża i za dobrze ci jest powinien sie o tym jak najszybciej dowiedziec ty nie zganiaj na chorbe czy chormony tylko na zwykłe kurestwo dziwika jakich mało ladacznica która nie dba o dom dzieci i za grosz szcunku do siebie nie ma

Gość zielony długopis
To jest prowokacja osły

Gość niegrzeczna żona
zaraz wrzucę na imageshack swoją fotkę

Gość niegrzeczna żona
Ale nie prawcie mi morałów byłam jak tysiace kobiet...to dlatego ze mnie mąż ograniczał i zamknął w złotej klatce

Gość onk3
ograniczał????????? to ty jesteś ograniczona Ty masz za dobrego meza powinien ci wpieprzyc w morde i w dupe kopnąc zabrać dzieci a ty lataj i dwaj kazdemu dupy

Gość zielony długopis
Nawet nie umie dać zdjęcia

Gość onk3
przecież ona jest ograniczona umysłowo to jak może umieć