Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artek z północy

Dziewczyny pomóżcie! Wyrywałem kleszcza z brzucha i został mi pod skórą jego łeb

Polecane posty

Gość artek z północy

co mam zrobić? Wydłubac go iglą czy czekać? Wgryzł się bardzo głęboko:-o

Gość pod skórą ci został
???? to marnie sie przygotowałaś/łeś do prowokacji bo kleszcze nie wchodzą pod skórę :O

Gość Dominiquita
Do forumowicza wyzej: to Ty chyba jakis niedouczony jestes! Powszechnie wiadomo, ze kleszcz wpija sie w skore cala glowka, wiec to ze zostala po urwaniu jest bardziej niz pewne. Artek, idz do lekarza..moglbys probowac sam wyciagnac go igla, ale nie wiem, czy masz do tego nerwy.. a na przyszlosc: kleszcza chwytamy w pesete i obracamy w kierunku przeciwnym do wskazowek zegara, leciutko pociagajac-wtedy wylazi caly. Wiem, bo niedawno to cwiczylam na sobie Pozdrawiam

Gość zalotka na forum
a jak on ci wlazł na brzuch...z tego co wiem to włażą głównie na dosłonięte ciało...co ty nago chodzisz???? ale serio....DO LEKARZA NATYCHMIAST

Gość artek z północy
ok, dzięki dziewczyny. Zrobiłem juz zabieg. Wziałem małą igłę i wydłubałem drania. Oblałem rane spirytusem i teraz będe czekał na objawy zapalenia opon mózgowych :-o Na litośc boską, jak idziecie na grzyby to po powrocie do domu wskakujcie pod prysznic i niech wasz facet obejrzy was porządnie, każdy zakątek waszego ciała:-o Faceci mają gorzej, bo sa zarośnieci. mi siedział koło pępka i nie widziałem go pomiędzy włosami:-o

Gość Dominiquita
Kleszcze to spryciarze-jak laza, to w ogole ich nie czuc.. Ja tez ostatnio bylam na grzybkach i przyczepil sie do mnie pasazer na gape-wpil sie w noge, tuz za gumka od skarpety. Mam nadzieje, ze przynajmniej grzybobranie sie udalo :)

Gość zalotka na forum
ale jak on tam wlazł????????????????? ja nie rozumiem!! chodziłeś nago?????powaznie pytam bo ja się nigdy nie spotkałam żeby kleszcz wlazł pod ubranie i to jeszcze w okolocach brzucha :-0 tak to wejdzie przez nogawkę albo rękaw ale brzuch???

Gość Dominiquita
Kleszcze to spryciarze-jak laza, to w ogole ich nie czuc.. Ja tez ostatnio bylam na grzybkach i przyczepil sie do mnie pasazer na gape-wpil sie w noge, tuz za gumka od skarpety. Mam nadzieje, ze przynajmniej grzybobranie sie udalo :) Acha..i bez obaw! Kleszcz moze, ale nie musi byc nosicielem groznych wirusow. Zreszta jesli w miare szybko zareagowales, to na 90% nic nie powino C byc. Obserwuj ranke po ukaszeniu-jesli pojawi sie zwiekszajaca sie opuchlizna-pedem do lekarza!

Gość Dominiquita
Kleszcze to spryciarze-jak laza, to w ogole ich nie czuc.. Ja tez ostatnio bylam na grzybkach i przyczepil sie do mnie pasazer na gape-wpil sie w noge, tuz za gumka od skarpety. Mam nadzieje, ze przynajmniej grzybobranie sie udalo :) Acha..i bez obaw! Kleszcz moze, ale nie musi byc nosicielem groznych wirusow. Zreszta jesli w miare szybko zareagowales, to na 90% nic nie powino C byc. Obserwuj ranke po ukaszeniu-jesli pojawi sie zwiekszajaca sie opuchlizna-pedem do lekarza! Bede obrzydliwa, ale jak bylam mala i pojechalam na Mazury, to mimo ze lazilam w dlugiej bluzie i getrach-3 kleszcze znalazlam w... majtkach :/