Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaczek332

Jak pozbyć się tipsów?????

Polecane posty

Gość gosiaczek332

No właśnie pytanie jak w temacie. Czy są jakieś rozpuszczlniki i jak się nazywają. Będę wdzięczna za odpowiedź.

Gość lajdskhgleirf
polecam zmywacz z acetonem

Gość Nie nakładać
ich głupia sztuczna larwo

Gość oj chyba komuś
bardzo zazdrościmy. Fakt, niektórym to nawet sztuczne rzeczy nie pomogą, a nawet operacje plastyczne. Cóż może masz inne zalety hihihi.

Gość Lexii
ja swoje ściągnęłam troszkę głupio, bo naklepiej je spiłować, rozpuszczalnik ich nie usunie ani tym bardziej zmywacz z acetonem, a tylko porani wam skórę!!!!!! ja swoje nagryzałam i same pękały potem wystarczy zdjąć!!!! ale pilnik taki do spiłowania można kupić w każdym sklepie kosmetycznym, musi być bardzo twardy i ostry!!! tylko uwaga na palce :) a głupimi komentarzami sie nie martwcie, bo ideałów nie ma i te co piszą te głupoty pewnie wypychają staniki skarpetami albo ............ już sama nie wiem :)

Gość lubię zakupy
Proponuję jednak uzyć zmywacza z acetone, spwoduje, że tipsy trochę rozmiękną i wtedy delikatnie piłuj, żebyś nie poniszczyła sobie swojej płytki. Rób to przy mocym świetle, żebyś nie spiłowała już wspomnianej własnej płytki.

Spiłuj żel a tipsy rozpuszczą sie w zmywaczu z acetonem - wymocz w nim palce ok 10 - 15 minut. Jeżeli masz kase - w drogeriach pojawiają się już płyny do ściągania tipsów. Nie wiem jak się nazywają, ale ekspedientka pomoże. Pozdrawiam