Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najka

Czy ktoś zna jakieś odżywki do prostowania włosów?!?!

Polecane posty

Gość najka

Cena nie gra roli, byleby działały, moje włosy lekko sie kręcą i jest ich strasznie dużo, a ja marze o prostych! i napiszcie mi jeszcze, czy prostownica bardzo niszczy włosy? ja juz naprawde nie mam do nich sily....!

Jeżeli kupisz dobrą markową prostownicę, nie będziesz sępić na odżywki i krem przed prostowaniem to możesz być spokojna, prostownica nie zniszczy Twoich włosów... :) Sam kosmetyk do prostowania nie da rady z prostowaniem na dłuższą metę i również przy codziennym używaniu zniszczy Twoje włosy... Wiem z doświadczenia.

Gość najka
No wlasnie zastanawiam sie nad prostownica ceramiczna, ostatnio fryzjerka mi takowa polecila. Moj problem polega na tym, ze ja mam tych wlosow straszliwie duzo i prostowanie ich i wymodelowanie na szczotce zajmuje okolo godziny...więc kiedy sobie pomysle ze musze codziennie wstawac ponad godzine wczesniej...o matko swieta:)

Gość najka
dzieki, poszukam tego balsamu:)

polecam allegro, lub profesjonalne salony fryzjerskie lub sklep w Wadowicach - mam tam takie balsamy w sprzedaży. są naprawdę ok. cena u mnie: 10,10 zł. za 300 ml butelka.

Gość niebieskoookaa22
hmm balsam loreal hot liss za kilkanascie zlotych(np.rossmann) baaaaaaaardzo duzo dziewczyn sobie go chwali- wiem bo wczoraj czytalam caly topic o nim;)

Gość taka sama jak ty
balsam loreala hot lis najgorsze gowno jakie mialam:/

Gość nowineczka
l'oreal hot liss polecam!!!!!!!!

ja polecam fluid do prostowania włosów firmy Ce-Ce of Sweden \"Straightening fluid\" poleciła mi go fryzjerka można go kupić w hurtowniach z art. fryzjerskimi jeszcze mogę polecić maseczkę prostującą firmy MATRIX nie wiem jak dokładnie się nazywa ale jest w czerwonym opakowaniu używa się jej przed suszeniem włosów i podczas suszenia dzięki niej ulatnia się para wodna z włosów przez co nie kręcą się