Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarkowyHeniek

ślady zielonych stóp w Katowicach

Polecane posty

Gość MarkowyHeniek

śmiała proekologicza kampania zaczęła sie kilka dni temu w Katowich . Pojawiły sie duże zielone stopy na chodnikach i chyba przezd nami druga odslona za czas jakis. Przy okazi warto zachęcić by Ci którzy mają coś do powiedzenia w kwesti ochrony środowiska nie ograniczali sie li tylko do druku ulotek na ten temat

Gość Zyda
Nie wiem o czym mowisz- sama jestem w stowarzyszeniu studenckim i nieco robimy na polu ekologii. W zyciu nie ograniczamy sie tylko do ulotek ! Dzis miejskie eventy to juz standart

Gość efwfef
taaa... drukowanie papierowych ulotek i rozdawanie ich oraz malowanie chemikaliami, znaczy farbą, chodników baaaardzo ekologiczne wy tam lepiej, w Katowicach, zadbajcie o zieleń miejską, więcej choćby trawy by się przydało

Gość domina82
O farbe bym sie nie martwiła, malowałam takierzeczy podczas pracy w agencji reklamowej i do tego celu stosowane sa naturalne barwniki zmywalne podczas deszczu

Gość Anitas
Ach - czyli co deszczyk to ktoś funduje sobie ponowne malowanie? Kto organizuje te stopy ? Czy jest zapowiedz rozwoju tej akcji jakos w mediach?