Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakreconaaaaaa

faceci i prostytutki to normalne??

Polecane posty

oczywiście że normalne skoro -chyba troszkę przesadzasz..no żadna z nas nie będzie sie chwalić swoimi kwalifikacjami tutaj..ale to co wymieniłeś robi większość;)

Gość oczywiście że normalne skoro
@ -> ciekawska Może robi to większość dziewczyn z tego forum, bo jeśli już tu weszły, to wiadomo, że seks stanowi istotną część ich życia, jest dla nich czymś ważnym i chcą korzystać z wielu jego uroków. Niestety, dla wielu kobiet jest to (a przynajmniej wydaje się być) nadal obowiązek małżeński/narzeczeński...

e nie wydaje mi sie czasem cicha woda...;) no wiem ,ze są kobiety, które brzydzą się spermy i bronią przed sexem analnym...ale chyba nie jest ich ,aż tak dużo poza tym kgbb tez ma racje nie wszyscy jesteście asami w tych sprawach..ja tez bym mogła napisać ,że większości don rzycie tylko do swojego orgazmu o partnerce zapomina... dobrze jednak ,ze tak nie musze mówić bo mój partner umie o mnie zadbać:D

Gość kgbb
Rozpędzam się moim rowerem na chodniku i robię "bwwzzzzz", udając że jestem Robert Kubica :classic_cool:

Gość kgbb
a to sie ktoś podszył ja nie lubię roweów , wole ine sporty :) tak więc zmieniam nick i uciekam na inne topiki

nigdy nie korzystałem z usług prostytutek ale jestem ciekawy i kiedyś może spróbuję, generalnie NIE MA NIC CUDOWNIEJSZEGO NIŻ PRAWDZIWE I WZAJEMNE POŻĄDANIE przecież prostytutki sa w pracy, zgrywają sie dla kasy, ich to nie kręci specjalnie, z pewnymi wyjątkami jak twierdzi kolega :)

Gość hehehe...........

Gość Klawesyn
Prostytuki to towar równie potrzebny na rynku ja alkohol czy narkotyki.Bez tego typu używek życie byłoby o wiele cięższe.