Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanaberiaa

Gdzie tanio prywatny i dobry ginekolog w Warszawie?

Polecane posty

Gość fanaberiaa

Ile kosztuje prywatna wizyta? Jak długo tzreba czekac na przyjęcie i czy w cenie wizyty są jakieś badania?

Gość fanaberiaa
uppppppppp

Gość ona.././.
w Centrum Damiana na ulicy Foksal (tel:225662222) jest dobra klinika.W cene wizyty masz wlicznoe tez usg,oczywiscie nie takie 3wymiarowe,ale zwykle,jednak to tez cos. Cena 100zł.nie wiem czy gdzies jest tanuiej,ale ja chodzilam na Prage do niejakiej Pani Rućko,niby ok,ale brala 120 zł i uwazam ze byla ściemniara i gdyby nie kasa wcale nie jest miłą osobą. Powodzenia

Gość dziękuję
może macie jeszcze jakies adresy?

Gość czy dr Hoffman
to czasem nie ta sama, która przyjmuje w szpitalu na Kasprzaka?

Gość jaaaaaaaa
możliwe, wiem że przyjmuje też na NFZ( podobnież dość ciężko się dostać). Ja chodzę prywatnie.

Gość tamtamka
Witajcie, rowniez poszukuje dobrego, sprawdzonego acz niezbyt drogiego ginekologa w Wawie ( najchetniej z okolic Ursynowa, Mokotowa). Dzieki za wszelkie namiary

hej ja chodze na Ursynowie do Pani Marii Tanskiej ginelokog-położnik bardzo miła Pani przyjmuje w Makrodencie ul NA Uboczu 2 tel 649 77 55 Pani dr przyjmuje 3 dni w tyg i nie ma problemu z zapisywaniem sie bo są rożne godziny przyjęć

Gość MIscast
Jeżeli chodzi o Tańska...może i rzeczowa kobita, ale ja do niej trafilam jako do pierwszego ginekologa...nie mila, oschła - uśmiecha się jakby z przymusu.Do gabinetu podczas badania wlazła pani z recepcji i zamiast ją odesłać to się nią zajęła a ja sobie tak leżałam z nogami w górze...BARDZO ZŁE WSPOMNIENIE.Leczy dobrze ale został mi niesmak.

Gość ja polecam dr
Tomasza Leonowicza z Bielan - zawsze chodziłam do kobiet gin ale moja endokrynolog skierowała mnie do niego na usg narządów rodnych, no i po tej wizycie już nie wróciłam do swojej starej gin.

Gość a czy ktoś zna
dr Annę Świątak?

Gość gość
szukam nadal dobego ginekologa

Gość gość
W Bormed przyjmuje dr Wojciech Grzybowski - jest świetnym ginekologiem, także jak szukacie naprawde dobrego specjalisty, to polecam się do niego zgłosić. Możecie poczytać na necie opinie o nim - same pozytywy.

Gość gość
Do ginekologa chodzę gdy cos dolega i to zawsze z chłopakiem jest przy badaniu cipki mam prawo do obecności nawet przy badaniu czy zabiegu w szpitalu bo to pacjent decyduje nie zboczony ginekolog bo tacy tylko wyraszają nie chcą swiadka tskich badań. ..Ginekolog zgwałcił pacjentkę? Kobiety ostrzegały się przed nim w internecie Małgorzata Moczulska 19.02.2017 Podczas badania często dochodzi do groźnych zakażeń bo rękawiczki chronią tylko lekarza nie pacjenta. Dlatego chlopak patrzy na to by nic nie dotykał ginekolog gdy założy po dotknięciu chloak pprosi o zmianę na czyste. Trafia sie że jest osiem pacjentek a cztery wzierniki w odpadach dlaczego? Nie jestem zacofana by wstydzić sie chłopaka a obcego całkiem faceta nie ciemnota. Lepsze są kobiety ginekolog bo maja drogi rodne i znają często bóle menstruacyjne z autopsji. Chyba że faceci ginekolodzy maja rowniez bóle menstruacyjne? Chłopak bedzie przy porodzie bo cc jest ryzykiem powikłań po wyszarpywaniu dziecka również dluzej dochodzi sie do siebie. A po trzecie to zapewne ginekolog robi bezpłatną reklamę bo zapewne brak pacjentek ?

Gość gość
GOŚCIU z postu wyżej, serio chce ci się tak spamować każdy wpis o ginekologach na tym forum?

Gość Andzelika99111
Ja tak, jak ktoś wyżej polecam doktora Grzybowskiego z Boramedu. Mam kilka ginekologicznych problemów, ale pomału dzięki doktorowi wychodzmy na prostą, polecam zatem.