Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia 13

MAM PROBLEM Z 7 MIESIęCZNYM SYNEM, CO MU PODAWAć?

Polecane posty

Gość joasia 13

nie chce pic nic innego jak tylko mleko (karmię go mlekiem modyfikowanym) próbowałam podawać mu różne herbatki, soczki które powinien pić i nie chce. czasami zje całego banana, obiadek ale popija tylko mlekiem. często jest tak ze w ciągu dnia nic nie chce jeśc tylko mleko i kaszkę. czy to mu wystarczy? przecież nie powinnam go chyba zmuszać. co ja mam z nim zrobić. proszę pomóżcie nam. bardzo sie martwię że tak malo je. moze wy też miałyście podobny problem. ale pediatra powiedziała że na swój wiek ma dobrą wagę odpowiednią do wzrostu.

Gość pomóżcieee

Gość błagam o pomoc błagam
dlaczego nie chcecie tutaj wejśc i podpowiedziec czy cos moge zrobić w takiej sytuacji?

Gość do wyzej
jezli ma dobra wage to po co go mzuszac? podawaj codzinnie troche soczku , moze za pare dni zalapie :) jak bedzie chcial popic po obadku to podaj herbatke, pomarudzi, ale moze wkoncu posmakuje

Gość juz mowie
skoro piszesz ze dajesz mu za kazdym razem mleko to ile razy mu je dajesz na dobe?? powinno dostawac tylko trzy razy, jesli sie nie najada mlekiem to dodawaj do niego kliek ryżowy, i soczek lub herbatke musisz mu podawac, po lyczku ale podawaj a zacznie pic

Gość joasia 13
tzn. najada się, nawet jeśli tylko je kaszkę i mleko co ok.4,5 godz.przez cały dzien. mam wrazenie ze niczego wiecej nie potrzebuje. jest grzecznym dzieciaczkiem, nie marudzi, tylko dziwi mnie bardzo że nie potrzebuje niczego wiecej.

joasia 13 - a kto powiedział, że powinien pić te jakieś soczki i herbatki????? To, co mógłby już dostawać to np tarte jabłko i pierwsze zupki warzywne, próbuj, może mu w końcu posmakują :)