Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralinusia

Pytanie odnosnie higieny intymnej

Polecane posty

Gość pralinusia

rozne slyszalam dziwactwa.. faceci golacy jajka i wszystko nad... a potem wcierajacy w farfocelka i bombki oliwke.. osobiscie mnie to smieszy- jesli chodzi o facetow.. moze jeszcze niedlugo zaczna nam wkladki podbiarac?:P zastanawiam sie jak kobiety dbaja o higiene miejsca intymnego.. ja zawsze sie gole, uzywam wkladek i plynu do higieny intymnej( myje sie po kazdej kupce.. najmniej 2 x dziennie).. zastanawiam sie czy uzywacie jakis zasypek albo oliwki.. tak zeby ladnie pachnialo i wygladalo i zeby byla mila w dotyku;) moze temat glukowaty sie wydaje ale pisze jak najbardziej powaznie:) pozdrawiam

Gość wspólczuje
w ten sposób wydelikacasz sobie skóre i mozesz mieć problemy póxniej. Ja też w to niewierzyłam, ale uzywałam w domu miekkiego papieru, a kiedy przyszło co do czego i musiałam przez kilka dni uzywac zwyklego szarego podrażniałam sobie okolice pochwy i cekwi moczowej. Ja sie nie gole-tylko linie bikini, uzywam wkładek i myje sie dwa razy dziennie tylko z czego raz rano sama woda a raz wieczorem z uzyciem płynu. Jaj mam okres to zawsze z uzyciem płynu i trzy razy dziennie

Gość pralinusia
nieogolone wargi sromowe wygladaja fatalnie.. cipka wyglada na zaniedbana.. poprostu tragedia.. nie chodze bez majtek wiec chyba nie narazam sie na infekcje w ten sposob.. ostatnio kolezanka powiedziala mi ze myje sobie pochwe w srodku.. to jest dla mnie przesada dpiero a slyszalam o dezodorantach do higieny intymnej.. uzywalyscie?

Gość pralinusia
chcę też dodać, że golę sobie odbyt gdyż często uprawiam seks analny z panem Waldkiem - rześkim emerytem z Kłobucka :classic_cool:

Prawda jest taka, że higiena jak najbardziej, ale jak się przesadzi to skutki mogą byc opłakane. Mycie \"środka\" może doprowadzić do powaznych infekcji. Stałe używanie dezodorantów też pogorszy sprawę.

Gość kik*
Nic złego nie widzę w tym, że jakiś facet się goli. Jak mu kłaki przeszkadzają to niech się goli. Pewnie to nic przyjemnego przyszczypnąć sobie gumką od majtek włocha z jajek.;) Depiluję się kremem Veet, używam płynu do higieny intymnej Ziaja "Ochrona przeciwgrzybicza", podmywam się po każdej defekacji, przy każdej zmianie tamponu, w miarę możliwości też po sikaniu.

Gość Zadyma
moim zdaniem golenie jajek nie jest zle ja osobiscie gole i nie mam z tym zadnych problemow poniewaz w lato jest mi goraco w majtkach poczytajcie kilka ksiazek na ten temat zobaczycie ze najlepiej sie golic

Gość a dla mnie
koles ktory goli sobie jaja to metroseksualny..hmm..osobnik.. aseksualny wlasciwie:P dla faceta: mydlo, woda i dezodorant:P

Gość ooo nawet dezodorant
dopuszczasz. szok! toż to niemal pedalstwo! :D:D:D

Gość hihihihi
trochę trudno ogolić twarz przy użyciu zwykłego mydła

Gość a włosy najlepiej myć szarym
mydłem :P

Gość a dla mnie
sorry ale faceci ktorzy gola sie maszynka maja syfy na twarzy:P no ale jak sie gola to niech sie gola.. dopuszczam wtedy balsam po goleniu i ewentualnie pianke:P teraz chyba faceci gola zarozt( na twarzy!!) maszynkami elektrycznymi.. na sucho:P a i jeszcze jedno- faceci wymagaja od nas zebysmy byly kobiece.. od wiekow krecilo ich to ze jestesmy inne niz oni sami.. pachnace... wypucowane jak laleczki.. a facet ktory sam zachowuje sie jak laleczka to... niech sobie znajdzie przyjeciela :P ja jestem 100% kobieta i lubie 100% mezczyzn.. a nie jakies nedzne imitacje.. zakochanych w sobie narcyzow:P facet ma byc facetem! a nie jakas lalunia!

nie każdy facet chce golić jajuszka, tak jak nie każda dziewczyna goli muszelkę na zero. Wszystko zależy od upodobań. Ja mimo wszystko lubię jak facet goli się tam na dole, skoro sama to robię:) Przynajmniej cierpimy razem... co do mycia tych części ciała to zgadzam się z opiniami że nie należy przesadzać... goli podworze nie chodzimy:)