Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest...

tak piszecie o tych kosmetykach Eveline na cellulit-faktycznie dobre?

Polecane posty

Gość jak to jest...

prosze poradzcie dziewczyny,czytalam sporo pozytywow o nich od Was i teraz czy ktoras moze dokaldnie podac co wchodzi w cala serie na ujerdnienie,cellulit ?:) bylabym wdzieczna

Gość wiem...
co wchodzi w cala serie na ujerdnienie,cellulit ---- strona producenta sie klania. albo damska torebka.

Gość jak to jest...
no ok juz spojrzalam i teraz mam dylemat bo tego jest sporo http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=359 http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=6757 http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=1816 i teraz mam problem bo najchetniej uzywalabym ich trzech ale zeby byly jakies efekty to sądze ze musze sie zdecydowac na jeden...co doradzacie? moim problemem sa rozstepy ,niewielki cellulit i chec zmniejszenia obwodu miejsc smarowanych( oczywiscie wiem ze w tym wypadku sam krem nie zdziala cuda tylko jako dodatek do sportu i odpowiednio dobranej diety)

Gość JEJKUUUUU
Ale ty głupia jestes !!!łaśnie żeby by7ły efekty,to trzeba używać całej serri czyli trzech produktów !!!!!!!

Gość jak to jest...
no tak ale tylko jesli to jest np peeling,zel do mycia i potem balsam a przeciez nie 3 balsamy na raz:(

Gość JEJKUUUUU
Z tej serii co jest to serum - Eveline Laboratories - Slim extreme 3D - serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające antycellulit jest jeszcze peeling i krem.Ja najpierw używam peeling,potem serum a na końcu krem. Z tym,że dodatkowo po wmasowaniu serum owijam uda i brzuszek folią na jakieś 45 minut (wieczorkiem).

Gość JEJKUUUUU
Gość jak to jest...
i pomaga?

Gość jak to jest...
up

Gość JEJKUUUUU
No ja tą serię stosuję od półtora miesiąca (codziennie wieczortem tak jak pisałam wcześniej,a rano tylko krem) i efekty są świetne. Skóra nieporównywalnie jędrniejsza,gładka i cellulit o połowę mniejszy. Tyle,że do tego trzymam ostrą dietkę i codziennie ćwiczę.

Gość kalusiaa22
naprawde super to serum..mi w ciagu miesiaca o niebio pomoglo:)polecam

Gość jak to jest...
ja chyba zaczne od tego na rozstepy bo z nimi mam wiekszy problem

Gość jak musztarda moze byc
chyba tez sie skusze:D narazie mam jakis peelind wyszczuplajacy i antycellulitowy i masaze zimna woda...niby troszke lepiej ale Eveline tez sprobuje;)

Gość al
Nie, nie pomagają. Wypróbowałam mnóstwo rzeczy. To akurat to poc na wodę fotomontaż, jedyną zaletą jest cena. Polecam roll-on Garnieru (dwadzieścia kilka złotych), a tak w ogółe rzeczy z trochę wyższej półki.

Gość dziewczyny...