Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby ok

petting a ciaza

Polecane posty

Gość niby ok

hej, tylko prosze bez wysmiania itp. Jakie jest REALNE zagrozenie zajscia w ciaze przez petting? Nie bylo wytrysku w wiadome miejsce i nie sadze, zeby swieza sperma sie przeniosla do środka. CZy znacie takie przypadki, pytam na serio, jak sadzicie?

Gość ona.././.
nie znam i sadze ze to malo prawdopodobne,musialabys miec cholernego pecha.kup test i bedziesz spokojna.uwierz,w ciaze wcale nie jest tak latwo zajsc!!!!!!

Gość ja do was
może się zdarzyć, jeśli on przeniesie przypadkowo spermę do Twojej muszelki. Jeśli po swoim wytrysku pieści Cię "skazoną" dlonią. Ale prawdopodobienstwo jest nikle,

Gość niby ok
spermą raczej nie, a co z tym plynem przed? ale dluuuugo przed wytryskiem? zdaza to sie?

Gość ja do was
zdarza się ale baaaaardzo rzadko. Ten plyn przed o ktorym mowilsz to tzn krople milosci. Znajduja sie w nim plemniki, ale sa slabsze niz te "swiezo wystrzelone" podczas orgazmu. nie martw sie, w ciazy nie jestes:) nastepnym razem pamietaj o gumce nawet jesli facet nie konczy w Tobie. Nieraz moze wystrzelic wczesniej:) Zrob test, albo idz do lekarza, ale z mojego bogatego doswiadczenia wynika, ze nie masz sie czego obawiac