Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milla_21

Oddam kotka w dobre ręce, okolice Piotrkowa Tryb.

Polecane posty

Kotek ma juz ponad 3 tygodnie i czeka na swego wlasciciela. Jest caly czarny i przypomina puchata kuleczkę. Zostawilismy go ale rodzice zapowiedzieli ze ma byc wydany, bo jedna kocice juz mamy. Zainteresowani z okolic Piotrkowa Tryb. piszcie, to podam wam meila do kontaktu.

Gość zanim przyjdzie jesień
on chyba slepy jeszcze jest :-0

No tak, zgadzam sie z toba Katerina, ale ja chce zawczasu znalezc kogos kto sie nim zaopiekuje. Wydam go jak juz bedzie sam pil mleko. Czy naprawde nie ma tu nikogo z okolic Piotrkowa kto chce sliczne malenstwo?

Nie, 3 tygodnie to już widzi, ale przez kilka następnych tygodni powinien pić mleko! Wiem, bo przygarnęłam malutką ok. 2 tygodniowa kotkę (znalazłam ją porzuconą) i nadal karmie ja mlekiem z pipety choc ma juz 6 tygodni. Dopiero niedawno sama zaczęła jeść!

Gość zanim przyjdzie jesień
za daleko milla

Gość ale...
ale dokładnie skąd jesteś??

Gość majestic
ja oddam 4 kocięta, województwo sląskie, opolskie, ..sąodchowane, załatwiają sie do kuwety, mieszkam w bloku, nie mam co z nimi zrobic:((, moze ktos cxhgciałby sie zaopkiekowac??, wziąć gdzies na wies??

Do majestic---> jesli mozesz to zaloz wlasny topik, bo ten nalezy do kotka z okolic Piotrkowa. Sprawdzam co chwile czy jest tu jakas oferta, a nie ma sensu zebym czytala czyjes ogloszenia.

Gość majestic
milla, a co to za róznica???, nie robie konkurencji przeciez, :D, jak ktos sie odezwie to git

Gość ale...
właśnie wysłałam maila!

Gość ale...
ale maila od Ciebie nadal nie ma.

Gość ale...
No i mail nie doszedł:( szkoda.

Gość ale...
Teraz doszedł, zaraz Ci odp.

Gość ale...
Odpisałam.

No wiem, dostalam twojego meila. No szkoda, ze nie wezmiesz ale trudno... KOTEK JEST NADAL DO WZIECIA!!!

Gość vaginalna przypadłość
majestic skąds jesteś dokładnie i jakie to kocięta ? kolor i płeć :)

Gość jadowita mrówka

Gość czemu nie wysterylizujecie
kotek?

Gość fifkaa
właśnie - dobre pytanie: dlaczego nie sterylizujecie kotek ? rodzą się potem kocięta, z którymi nie wiadomo co zrobić i oddaje się je byle komu byleby pozbyć się problemu wydanie kota na wieś to najgorszy pomysł - tam koty na ogół traktowane są bardzo źle... mało kto dba o ich bezpieczeństwo, jedzenie (na wsi wychodzi się z założenia, że "kot sam się wyżywi", co niestety nie jest prawdą... :-(), a o weterynarzu to już w ogóle można zapomnieć a nieszczepiony regularnie kot wychodzący jest bardzo narażony na różne choroby dziewczyny, te kotki, które macie już się pojawiły na świecie, stało się... trzeba próbować znaleźć im dobry dom ale nie dopuście do pojawienia się kolejnych kociąt, z którymi nie wiadomo co zrobić i które moga nie znaleźć domu... Wy ich nie zatrzymacie więc co się z nimi stanie ? :-( ludzie miejcie trochę wyobraźni i serca ! żywe stworzenie to nie jest zabawka, trzeba brać za nie odpowiedzialność !

Gość racja fifka