Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sourlollypop

Dorośli! Co się z wami dzieje?!

Polecane posty

Gość sourlollypop

Od razu mówie: mam 16 lat i specjlanie weszłam na forum dla dorosłych. Wiem, że do niewielu ludzi to dotrze, "no bo co może tam wiedzieć taka gówniara o życiu" ale mam nadzieje. No więc... Rozchodzi mi się o to jaki macie stosunek do młodzieży. Niedawno weszłam na forum na bravo.pl i sie załamałam. Chciałam tam sie wyżalić ze swoich problemów (jak ja to nie nawidze ojca, NON STOP jest w pracy, a jak przyjdzie to albo idzie spać, albo idzie do garażu i tam siedzi z piwem w ręku, o rozmowie nie ma mowy Przy wszystkich mną gardzi, jaki to ja nie jestem głąb [mam najlepszą średnią w klasie] mogła bym pzed nim stanąć na rzęsach, a on tylko wzruszy ramionami) ale gdy przejrzałam wpisy innych, załamałam sie... Jedna dziewczyna pisała o tym jak ojciec ją zgwałcił, a większa reszta o alkocholiźmie rodziców. Ludzie! Tam ponad połowa z tej młodzieży kaleczy się i nie robi im różnicy fakt, czy będą na tej ziemi, czy sie zabiją... Gdy jacyś rodzice, po przeczytaniu tego artykułu, uświadomią sobie, że również nie są w porządku dla swoich dzieci, po prostu... Podejdźcie do nich, chociaż spróbujcie porozmawiać, przytulić, PRZEPROSIĆ. To ostatnie jest chyba dla Was najtrudniejsze. Mnie osobiście nigdy rodzice nie przeprosili, nawet po tym jak ojciec mnie za jakąs błachostke pobił, a później zrzucił ze schodów. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak potrzebujemy takiego jednego słowa... Mam prośbę, czy ktoś mógłby dać mi jakieś namiary, nie wiem... na strone internetową, jakieś stowarzyszenie, które zajmuje się pomocą młodzieży, oferuje rozmowę?

Gość red_rose.
rozumiem cie bardzo dobrze, tylko ze mnie nie uderzyl nigdy ani nic takiego tylko mowi przykre rzeczy, wyzywa podczas klotni, mnie to bardzo boli, a on nie powie nigdy przepraszam :( ma slabe nerwy i rozumiem to ale nie potrafilabym chyba wyzwac swojego dziecka od szmat albo smieci :o a on to robi przy kazdj wiekszej klotni, dodam ze wkur** sie o wszystko i wtraca do wszystkiego :o dorosli nie wiedza co robia..

Gość yy
alkoHolizm bo srednia spadnie no chyba ze papier jest