Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotty

Krem ochronny na jesień i zimę

Polecane posty

Gość dotty

Moja cera jest dość cienka, wrażliwa, w pewnym stopniu naczynkowa i niestety jednocześnie trądzikowa (tzn. zaskórniki, jakieś nierówności, rozszerzone pory i czasami wypryski). Możecie mi polecić jakiś krem, który jednocześnie dobrze chroni skórę przed wiatrem i niskimi temperaturami i nie zapycha porów, nie powoduje błyszczenia się cery itd.? :( Proszę też o rady dotyczące pielęgnacji mojej cery. Obecnie myję twarz Cetaphilem (zalecenie pani dermatolog). Owszem, emulsja ta jest bardzo łagodna, nie podrażnia, ale też chyba nie najlepiej oczyszcza. Używam kilku kremów w zależności od pogody i stanu cery (VICHY Normaderm, Thermal Fix Mat, Thermal Fix UV, Iwostin Purritin, Eris do cery naczynkowej i Dax Cosmetics do tłustej i mieszanej cery naczynkowej, Eris pod oczy na naczynka - mam w tym miejscu dziwne zaczerwienienia :O ). Wiem, że jest tego za dużo :( Sama nie wiem czego używać :( Bardzo proszę o rady.

Gość ele
ja też jestem zainteresowana,to też moja skórka:O

Gość dotty
podnoszę :(

Gość Katka23
wiem co czujecie dziewczyny, od najmłodszych lat mam problemy ze skóra a teraz po przebytej ciąży wstydze sie swojego wygladu....

Gość dotty
Jeszcze raz podnoszę :) Proszę o pomoc! Katka, a czego używasz??