Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka23latka

PODGLĄDANA

Polecane posty

Gość najgorsza mozliwość
Najgorzej by było jakby twój syn się na ciebie napalał a były takie przypadki tylko, że o tym sie nie mówi. To temat tabu.

Gość hmnmmmmmmmm
BAMBUS wez sobie juz idz

Gość BAMBUS
NIE BRAĆ MI PRZYKŁADU Z NARODU INNEGO, TYLKO PILNOWAĆ SWEGO TEN CIEMNY CO NIEZNA BOGACTWA SWEGO ,TYLKO BIERZE PRZYKŁAD Z INNEGO. ZESZMACIŁA SIĘ, TYLKO DLATEGO BO PATRZYŁA NA BOGATEGO. KTÓRY MA W DUPIE WSZYSTKO BO ZA SWE PIENIĄDZE MOŻE KUPIĆ WSZYSTKO. CIEBIE I NARÓD TWÓJ CAŁY, A GDY JUŻ ZMĄDRZEJE POWIE TO WY JESTEŚCIE BARANY I ZAŁOŻY WAM KAJDANY BO ZOBACZY NARÓD SKURWIAŁY !!!!!!!!!!!!!!!

Gość hmnmmmmmmmm
te rymy to sobie w zad wsadź

Gość BAMBUS
KOPIOWANIE, KOPIOWANIE TO NASZE DOZNANIE NIE BIERZMY PRZYKŁADU Z ŻYCIA INNEGO TYLKO SWOJEGO TYLKO SWOJEGO

Gość MARTA 22
tez bylam podgladana przez brata mlodszego mialam wtedy 19lat a on 15 uporalam sie z tyn problemem dosc szybko raz gdy mnie podgladal poprosilam go by mi umyl plecy i gdy to robil pozwolilam mu dotknac mych piersi -- dotknal od razu sie podniecil wyszlam naga z wanny i pokazalam mu sie naga cala speszyl sie strasznie i jak powiedzialam mu zeby dotknal cipki to sie spalil jak burak powiedzialam mu zeby mnie wiecej nie podgladal tylko i ze jak chce to zawsze moze mnie podotykac wszedzie i to poskutkowalo juz nigdy mnie nie podgladal ani nie grzebal w mojej bieliznie

Gość Wrom
Anatomii można się "uczyć" na koleżankach albo w ostateczności na kuzynkach ale żeby siostra się obnażała przed bratem to chyba przegięcie.

Gość zydel
pozwół mu włożyć ci w pizde....albo spuścić się do mordy...to ci odpuści