Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasik26

Czy ból w dole brzucha to normalne?

Polecane posty

Dziiewczyny! Prosze rade bo juz sama nie wiem..Jestem w 5 tyg ciąży, Wczoraj byłam u gin i powiedziałam mu o tym ze boli mnie brzuch a raczej podbrzusze.Nie jest to jakis straszny bol,a raczej takie ciągnięcie i uczucie ciężkości. Gin powiedział ze tak nie powinno byc i dał mi Duphaston na podtrzymani. Z drugiej strony czytam na forum ze bol brzucha to jeden z obajwów ciazy.Napiszcie kochane jak to jest u Was bo ja od wczoraj szaleje z niepewnosci..

Gość ******************************
tak to normalne, kazda tak ma!

Mnie przez pierwsze 2,3 miesiące bolał brzuszek tak jak na @ i mój gin powiedział,że to nic niepokojącego.Dziwne,że tak szybko Twój lekarz pospieszył się z lekiem ale to w końcu on jest lekarzem i wie co robi!Pozdrawiam!Dużo zdrówka:)

Gość anita27
witam was!!!! kasik ja rowniez mam taki problem.tylko ze ja podejrzewam u siebie 1 tydzien ciazy,poniewaz staralismy sie w tamtym tygodniu.i wczoraj odczuwalam jakby ktos mi macice chcial wyrwac.a jak kichalam to odnosilam wrazenie ze zaraz mi wszystkie wnetrznosci wyleca dolem.i tez zastanawiam sie czy to jest normalne. pozdrawim.odpiszcie

Ja na poczatku ciazy mialam pobolewania brzucha – dosc mocne klucia na wysokosci pochwy, poza tym bolaly mnie jajniki, co mi sie wczesniej raczej nie zdarzalo, i mialam wrazenie ciagniecia wewnatrz. W okolicach 6-7 tygodnia zaczal mnie bolec krzyz. A teraz jest juz super, bo brak jakichkolwiek dolegliwosci :D Nie martw sie, moim zdaniem bole na poczatku sa normalka. A Duphaston... jest lekiem na podtrzymanie, wiec raczej nie zaszkodzi.

Gość anita27
mazowszanka to mnie pocieszylas,bo ja z jajnikami mam tez taki problem.nigdy wczesniej mnie tak nie bolaly no chyba ze na okres.ale dziwie sie tylko ze ja to odczuwam w 1 tyg ciazy.bo takie dolegliwosci to sa raczej w pozniejszych etapach.a poza tym robilam test i wyszedl mi negatywnie ale pocieszam sie tym ze to moze za wczesnie?czy jak uwazacie?odpiszcie

kasik 26 Wiesz co? Mnie też w pierwszych miesiącach ciąży pobolewał brzuch i lekarz mówił,że to raczej normalne co prawda nie u każdej tak jest ale z reguły tak! Dlatego brałam NOSPE!-chyba do 6 czy 7-go miesiąca! POZDRAWIAM