Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monia_100

mój mąż...... i jego mamusia

Polecane posty

Gość Ja jeszcze nie mam męża
...ale mój przyszły to oj... :)

mój do tausia... jak się wyprowadził to mu taty zabrakło, jeździ tam gadać z nim, a mamusia im usługuje bo u mnie to chyba ma źle (kolacji mu sie nosze) :) może wyrośnie

mój mąż przy byle okazji wsiada do samochodu i mknie do mamusi, trochę mnie to denerwuje, bo mało czasu ze sobą spedzamy

mam nadzieję, że to tylko o to chodzi... Moja mama mi tłumaczy, że skoro on prawie całe dotychczasowe życie spędził u mamusi, to teraz tęskni

my mamy do jego mamusi 70km. Bylismy u niej w tym miesiacu,a wczesniej w sierpniu tamtego roku:D

my niestety mamy 10 min samochodem czy rowerem :( chyba to za blisko i oddziaływanie jeszcze działa

mam nadzieję, że mu przejdzie i nie będę musiała spędzać każdej niedzieli z teściami

Oj współczuję, ale wiesz poczekaj jak zacznie się teściowa wtryndalać w Wasze małżeństwo i nie reaguj, zostaw Twojemu mężowi czas do nie wytrzymania nerwowego, zobaczysz jeszcze będzie jej miasł dość. Skoro jeździ do niej tak często to napewno jej o wszystkim mówi. Teściowa zawsze wsadzi nos w jakąś sprawę która jej dotyczyc nie powinna. Ja jestem z moim mężczyzną 2 lata a widziałam się z jego rodzicami 3 razy, i to przypadkiem. W tą sobotę pierwszy raz jadę na obiad i imieniny chłopaka do teściów. Na szczęście jakos mało zżyty jest mój mężczyzna z rodziną :) więc pewnie nie będę miała takiego problemu w przysżłości jak cos wyjdzie z Tego. Całuję mocno i pozdrawiam oraz życzę cierpliwości.

Dzięki za miłe słowa, bardzo chciałabym zmiany te sytuacji. Ale przeciez nie mogę powiedzieć mężowi: słuchaj, nie chcę tak często jeździć do Twoich rodziców i nie chcę żebyś Ty tak często jeżdził..

a ty tam jeździsz z nim co 2 dni:D możesz go spytać czemu tak często jeździ do mamy?dla czego nie..spytaj czy cos mu w domu brakuje..udaj głupia

Jak powiedziałem pierwszej żonie żeby nie jeździła codziennie do mamusi to był początek rozpadu małżeństwa...

Gość gość
oj:o Moj do mamy nie jezdzi, moj z nia mieszka:o Po slubie sie to nie zmieni bo slubu nie bedzie:oMasz przesrane, ja bym nie liczyla, ze to sie zmieni. Moze..hehehe durna rada ale z nim porozmawiaj i powiedz, ze przegina i Cie to wkurza na maxa. Sam sie nie domysli, widocznie sie z Toba ozenil, ale pepowiny nie odcial. Niewykluczione, ze jej nigdy nie odetnie, bo na Twoja sugestie, zeby w koncu to zrobil, odpowie ze nie ma zadnej peopowiny. Skad ja to znam:o

Gość gość
Wpisz w wyszukiwarce na kafe maminsynek i poczytaj, jest pare fajnych topow. Jak czytam, co faceci dorosli wyprawiaja, to sie wlos jezy na glowie.A powiedz, w narzecznstwie mialas symptomy, ze on moze byc mocno emocjonalnie z mama zwiazany? Gdzie tata? Rozwod, nie zyje.....Najmniej reformowalne maminsynki, to wlasnie tacy faceci, co wychowali sie tylko z matka. Ich naprawde jest ciezko oduczyc pewnych zachowan.