Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A woman of ideas

Ziaja...taka tania. Warto?

Polecane posty

Gość A woman of ideas

Krem pod oczy, na przykład, kosztuje niespełna 6 złotych. Kupiłybyście/poleciłybyście?

Ja miałam żel pod oczy ze świetlikiem i piekły mnie po nim oczy , płyn do demakijażu nie zmywa makijażu, mam krem brązujący sopot i ładnie brązowi skórę , ale zauważyłam , że większość kremów Ziaja nie wchłania się do końca , zostawiają taki tłustawy film na skórze. Nie lubię tego. Zdecydowanie bardziej polecam firmę Dax, jest droższa ale rewelacyjna.

Gość Dorris
Ja mam krem z serii calma HCL.Jest super.Miałam bardzo wysuszoną skórę z podrażnieniami a po tym kremie wszystko ustąpiło już po pierwszym użyciu.Polecam, dałam za niego 10 zł.

Gość ossa_
A ja bardzo jestem zadowolona z kosmetyków Ziaji, choć nie muszę kupować tych najtańszych. Poprostu to jest bardziej racjonalne skoro działają tak samo (jeśli nie lepiej) od tych droższych. Za świetne uważam: - żel pod oczy szałwiowy (HerbikaPlant Bio) - krem do stóp głęboko nawilżający - odżywka jojoba (Plantica V) - peeling myjący sport activ (Aquina) - żel wyszczuplający z kompleksem antycellulit (Lipocell bloker) - płyn do higieny intymnej Intima konwaliowy

Gość Londa dziewczyna Bonda
Ja uwielbiam serię Kozie Mleko z Ziaji jest naprawdę świetna. A co do kremów że się nie wchłaniają jeśli się wybiera krem tłusty lub półtłusty a ma cere mieszaną baź tłustą to nie wsiąknie do końca chocby nie wiem co nadaje sie za to na noc kiedy skóra potrzebuje regeneracji.

Gość a ja lubię =
Z Zaji: sopot krem, po peelengu perfekto przyciemnia skórę- stosuję raz i po 5 min. drugi, to na noc bo ma intens. zapach. Rano budzę się ładnie opalona. Seria oliwkowa Żel Na cellulit, ten pomarań. dobrze się wchłania i te efekty!

Gość ziaja ma krem do stop
na twarde piety-warto?

Gość ziaja4
seria lipocell -super chusteczki do higieny intymnej, pakowane pojedyńczo, w pudełeczku-rewelacja.

Gość cera bardzo sucha
i mam krem brązujący i rzeczywiście nie wsiąka , mam po nim jakby tłustą cerę

Gość ossa_
do 'ziaja ma krem do stop' -> ten głęboko nawilżający polecam. (5,49 zł) Wsmarować badzo dokładnie wieczorem, założyć skarpetki i iść spać. Po pierwszej nocy jest już lepiej ale warto stosować regularnie (potem można już bez skarpet tylko trzeba trochę odczekać żeby się wchłonął krem) - pięty są naprawdę gładkie i miękkie :)

Gość A woman of ideas
Cieszę się, że kilka osób się wypowiedziało, teraz mogę podjąć wyważoną decyzję. Kupię ten kremik pod oczy z serii 'kozie mleko' i za jakiś czas przedstawię rezultaty :-) Pozdrawiam!

jak dla mnie rewelacja. kiedys przypadkowo wypatrzylam maseczke (chyba ok.4zl) i peeling(nie wiele wiecej) no i tewelacja- taki w bialej tubce z zielonymi napisami, pozatym krem oliwkowy do rak-kiepsko pachnie ale efekty rewelacyjne, tak samo oliwkowa maska do rak i paznokci, sopot-balsam, krem i tonik -brazujace rozniez poleca, no i zwykle toniki-to samo, plyn do demakijarzu-rewelacja i nie zgadzam sie z tym,ze jest kiepski bo to,ze komus nie zmyl tuszu to wina tuszu-taka prawda, sa tusze ktore nie chca sie zmyc i tez tak mialam, nawet te drozsze plyny-astora czy inne za 15,20zl.mialy z nimi klopot, aha-no i co do kremu pod oczy ze swietlikiem-to ze kogos piekly czy swedzialy oczka to rozniez nie jest ina samego produktu danej marki tylko chodzi to o swietlki-skora wokol oczu jest baardzo delikatna i poprostu wiele osob nie toleruje swietlika. moja mama miala uczulenie a ja nie. tak wiec ziaja -rewelacja! :)

Gość gochaaaaaaaaa
a ja uwielbiam krem dla dzieci ziajka- uzywam na noc :) rewelacja

Gość łapciuch
1. krem oliwkowy - strasznie tłusty, praktycznie niewchłanialny :o : http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=23265&session=235c2ff8b63fc380 2. krem "masło kakaowe" też bardzo tłusty, ale zapach fajny: http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=23272&session=235c2ff8b63fc380 3. krem awokado - cudo :) dla mojej mamy ( lat 54, cera sucha ) bardzo przyjemny zapach :) : http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=25550&session=235c2ff8b63fc380 4. balsam "masło kakaowe" polecam :) : http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=24429&session=235c2ff8b63fc380 5. linia "tin tin" - żel myjący, maseczka, beztłuszczowy krem - żadnych efektów, ale nie podrażnia :p : http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=26494&session=235c2ff8b63fc380 http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=28032&session=235c2ff8b63fc380 http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=26495&session=235c2ff8b63fc380

Gość pantene
płyny do higieny intymnej Ziaji podrażniają strasznie!No i zawierają sls! płyn do demakijażu oczy nie zmywał,a seria tin-tin strasznei podrażnia skórę! Nie znoszę Ziaji!!!

ja po Ziaji dostałam uczulenia zakończonego wizytą u lekarza i tabletkami. Nikomu nie polecam czegokolwiek. Zauważcie, że jak ktoś pisze, że mu się sprawdza, to na twardych piętach. Specyfiki żrące

Gość Atenka22
a ja tam lubie kosmetyki ziaji niektore sa lepsze niz z drogich firm a jesli niczym sie nei wyrozniaja to napewno nei szkodza przynajmniej mi:)

Gość Bekky *
Z ziaji uzywał kermu Masło Kakaowe, ale tylko na noc ponieważ to tłusty krem :)

Podobno płyny do higieny intymnej Ziaji świetnie sprzedają się w Austrii i są tam hitem. Ja używam i jestem bardzo zadowolona. Płyn do demakijażu oczu jest jedynym prócz Nivea, który nie podrażnia mi oczu, uwielbiam go. Ogólnie lubię kosmetyki tej firmy, nie są \"przechemizowane\" :)

Gość Justyna ----------
Mleczko nagietkowe Krem masło kakaowe Balsam masło kakaowe Używam już bardzo długo i jestem adowolona

Uzywam plynu do higieny intymnej, maski oliwkowej do rak i paznokci i oliwkowego kremu do rak. Wszystko super:)

ja tez mam plyn do higieny intymnej ziaji i jest nawet ok (chociaz wole lactacyd) ale za to krem nawilzajacy do twarzy calma HLC jest naprawde super :) tez bylam sceptycznie nastawiona do tak tanich kosmetykow ale juz nie jestem ;) czasami wiekszego bubla wypusci Dior czy Lancome niz Ziaja...

Gość mała czarna aromatyczna
kosmetyki Ziaji jak i zresztą naszych innych rodzimych firm np. AA Oceanic sprzedaja sie świetnie w Europie i nie tylko. Ja też używam iektórych kosmetyków Ziaji i jestem bardzo zadowolona. Rewelacyjne są wszelkie toniki, seria Calm a ostatnio wypróbowałam krem do rąk kozie mleko-świetny!!!

Gość gość
Linia "Ziaja med" - dostępna tylko w aptekach - jest świetna!! Używam teraz kremu do cery odwodnionej, robi wielką różnicę, buzia jest po nim gładziutka i "wypełniona". Miałam też krem na noc z serii terapia witaminą C oraz krem do cery trądzikowej. Mogę je z czystym sumieniem polecić każdemu; lepiej mi się sprawdziły niż kremy Avene czy La Roche-Posay. Używałam jeszcze żelu pod oczy z szałwią - był w porządku, choć efekty nie tak widoczne jak po kosmetykach wspomnianych wyżej - i kremu oliwkowego, który jednak do mojej cery był nieco za ciężki, więc teraz smaruję nim głównie usta i dłonie. Na dłoniach sprawdza się idealnie.

Gość gość
Uzywam plynu do higieny intymnej, kremu oliwkowego - i to tego tlustego a nie w wersji light , bo mam dzieki temu fajna miekka buzie bez zmarszczek, Maslo oliwkowe do ciala oraz oliwkowego kremu do rak. Wszystko mi pasuje

Gość gość
ZIAI a nie Ziaji analfabetki!!

Lubię Ziaję, ale jak każda marka ma lepsze i gorsze produkty. Używam na przykład kremów do twarzy i mydła pod prysznic, ale kremy do rąk/stóp na przykład zupełnie się nie sprawdzają w moim przypadku. Cena jest dużym plusem :)