Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xik

BŁONA DZIEWICZA ? pomocy..

Polecane posty

Gość xik

mam pytanie jeszcze jestem prawiczkiem ale już niedlugo to zrobie z moja dzieczyna , ona także jest dziewicą. Moje pytanie, jak to jest z tym przerwaniem blonki czy ją sie czuje penisem, kedy sie na nią pcha to penis sie wygina czy cos w tym stylu? czy może ona jest jak platek róży i jej w ogole nie czuc tak mocno penisem?

Gość egrge
są różne błony i różne reakcje dziewczyny, jeśli dziewczyna jest spięta a błona mocna, może być problem, może być też zupełnie odwrotnie, błona nieomal niewyczuwalna, praktycznie bez zauważalnej krwi

Gość jest
wyczuwalna a jak dziewczyna nie jest gotowa to jest nieprzyjemne

Gość podpowiadaczek
rzadko kiedy jest wyczuwalna, jeśli kobieta jest mocno podniecona a ty włożysz dość szybko to praktycznie nic nie czujesz. Zresztą też zależy od błony.Mało kiedy zdarzają się te mocne.

to ja jestem z tych newyczuwalnych i bez krwi i takie mam właśnie zdanie bo mi się koleżanki nie zwierzały

Gość podpowiadaczek
a ważne. Bo z czasem błona robi jest coraz słabsza. To tak jakby ciało kobiety się do seksu robiło gotowe. I tak jak u 16 może być wyczuwalna i być to dla niej nieorzyjemne tak u dziewczyny powyżej np 20 możę być już za pierwszym razem super. Nie ma bólu ani nic nie czuć.

Gość rht
podpowiadaczek a ty skąd te teorie bierzesz?? w każdym razie mogę ci powiedzieć że to się w praktyce nie sprawdza