Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka...

Opisy na gg

Polecane posty

Dodawajcie tutaj dwoje ulubione opisy na gg :D * Gdy jest ci smutno, lub jest ci źle - pomyśl o mnie, usmiechnij sie :) * Facet nie pies - na kości nie leci ;) * Słowa puste...Spalone...Obietnice Niespełnione... * Opisu nie będzie...Opis ma złamane serduszko...

* Między nami nigdy nic nie było...Nasze dłonie nigdy nie spotkały sie.. * Jeśli miłość to gra...To ja nie chce w nią grac... * Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne mają raj na ziemi :D * Najlepszy facet dla niej teraz był skończonym draniem...

Gość onaonaonaona
*Jestem robaczywa, więc nie zechcesz mnie zjeść, książę. *powiedzcie mu, że jestem na księżycu, a tam nie ma telefonów komórkowych. *would you like to paint for me a silent?? *wieszam się na cieniutkiej gałązce bzu...

* Teraz to do mnie dotarło, że wcale nie było warto... * Facet jest jak pory roku...raz cieply i kochany raz zimny i chamski... * Kto przestaje być przyjacielem, nigdy nim nie był... * Mam kiepski dzień...Piszesz na własną odpowiedzialność :(...

Gość wellness tea
nie zasmiecaj kafeterii bałwanie :o

-Wrócą po kolana we łzach, po szyję w uśmiechach -Zamyślenia, chwile pragnienia, jasne horyzonty na cienkiej lini losu -Niebo wieje chłodem, piekło kłania się ogniem do stóp -No cóż, istotnie trudno jest być skromnym, będąc doskonałym =] -*czerwone oczy *paraliż myśli =] ..ale to już było.. -Zbyt ludzka niż byś tego chciał -Może za bardzo chciałam zmienic twój świat.. -Jak nikogo nie będzie na gg, to wszystkich zablokuje! -Spaß muss sein! -..By ciągle wierzyć, że warto jest żyć, Być dzikim wiatrem, sobą być.. -The smell of death is in the air.

* Złość urodzie szkodzi... Ale ona..!? To musiała wiecznie być zła :D * Nie patrz tak na ten opis bo słoneczko sie zawstydza i zrobi się czerwone :D * M!nĄł NaStEpNy Dz!OnECzEk TrZeBa PoStAw!C KrOpEcZkE ! PRzEwRoC!c KaRtEcZkE * Czyt od tylu: abezrT ehcorT ćindurtU eicyZ!

hi hi a ja wole taki opis; baba oglada na komie wystep Jarrea i pisze opisy w tle kawaleria rusłana (mija jakis czas) w tle pajace.. -komu ona to pisze:)? ja wiedziałam komu;) A po co pisze? proste, by pokazac ze jest taka art, taka wrazliwa, i taka warta jego. czysta manipulacja.

kocham Cię bardziej niż wczoraj ,ale ...mniej niż jutro Była Miłość, Były Łzy, Było Pięknie... Byłeś Ty Dla swiata jestes tylko czlowiekiem ale dla mnie calym swiatem:) Tylko kiedy kochamy jesteśmy nieśmiertelni...

would you like to paint for me a silent?? albo would you like to paint for me our Life:) ale wole to: - Na przekór światu, ludziom i złu, nasz miłość kwitnie jak kwiat bzu:)❤️ - pomaluj mój swiat Sobą:)e Kochanie s@motnosc w sieci, z naszym spotk@aniem w sieci, wymiekka:)

Dla swiata jestes tylko czlowiekiem ale dla mnie calym swiatem ❤️ wiesz o tym:) U know it:)

Gość paździochowa
Nie znoszę tych głupich , ckliwych opisów na gadu gadu , które nie wiadomo co mają oznaczać. Dla mnie to tylko próba zwrócenia na siebie uwagi. Ale co z tego ma wynikać - nie mam pojęcia. Chcecie , żeby wasi koledzy was zagadnęli czy o co chodzi ?

no własnie:) ale są pary, pisza sobie, bo sa niekolegami i oto chodzi:) on mi sle for U****************** a ja mu: wlasnie to co pisałam:) porozumienie serc:)

Gość hm...tak sie zastanwiam
Ej wszystkie opisy na gg są kretyńskie. Fajne są tylko takie ktore żadnej treści nie rpzekazują mają byc tylko zabawne. Nienawidze jak ktos w opisie wypisuje cały swoj plan dnia by sie tym pochwalic ze jest mega zajeta osobą. Nienawidze jak ktoś sie nad sobą użala w opisie by mu wszyscy współczuli. Oraz nienawidze jak ktos przekazuje jakies mądrości zyciowe...to to wogole nie wiadomo po cholere ten ktos sie popisuje..:/ WSZYSTKIE OPISY KTORE NIE Są MEGA śMIESZNE TO Są GEJOWSKIE PEDALSKIE CIOTOWATE I KOAJRZą MI SIE Z TANDETNYMI LALAMI POZDRAWIAM

nie...chce podzielic sie moim szczęsciem ze wszystkimi, i podczas gdy inni mają opis : ,,ide na browar\" ja mam że kocham:) juz rozumiesz?

Gość ja zawsze mam ktorys z tych
"Gdyby kozka kwiecien placien to by slimak chuj Ci w dupe :)" A co mnie Pani tym psem tu sra pod okno?"

* Ten książe i ta księżniczka pochodzą z dwóch różnych bajek.... * Usmiech mową jest duszy... Gdy słowa nie pomogą,usmiech serce poruszy * carpe diem... żyj chwilą i nie patrz za siebie... :) * Bo dzisiaj jestem jakoś tak ujemnie naładowana. Super są te opiski które dodajecie :D Mam nadzieje, że zostaniecie na tym topiku na stałe 🌼

ALE MOżE SIE NIE DZIEL SZCZESCIEM bo innhi go nie maja i mozę ich tylko twoje dzielenie sie wkurwiac...pozatym dzielenie to dawanie szczescia a ty sie szczesciem tylko chwalisz inni z tego gowno maja

"A co mi pani tym psem tu sra pod okno" HAHAHAHAHA DOBRE Kwiecien pelcien tyz ale znane juz bardzo ;D

a wie ktos moze czy da sie, a jeśli tak to jak zrobic w opisie takie czarne małe serduszko? juz kiedys ktoś pytal o to ale konkretnej odp nie było:O

* mOje serce jest dO wziecia ... czeka na fajnegO ksiecia =]] * Zawsze miałam pomysły na ambitne opisy :P * Jestem poza sieciunia ;)

omg czarne małe serduszka....blehhhhhhhhhhhh