Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fenikssss

Boje sie stosowania tabletek anty

Polecane posty

Gość fenikssss

Nigdy nie stosowalam,nie wiem nawet jak to przwbiega,jak sie bierze itp:o moze to dziwne,ale naprawde nie wiem czy warto??

Gość Borimed
Hm, musisz się zastanowić czy chcesz.Przede wszystkim czy masz stałego faceta?

Gość up up2
warto masz swity spokoj nie martwisz sie o wtope i nie musisz uzywac gumki. naprawde, tabletki bierzesz 21 dni o staLEJ PORZE CODZIENNIE NP. O 5 WIECZOR POTEM 7 DNI PRZERWY WYSTEPUJE OKRES A POTEM ZNOW 21 DNIE BIERZESZ :)

Gość Borimed
Ja zaczęlam brać ze względu na nieregularne,bolesne miesiączki.

Gość Borimed
Tak jak napisała up up 2 -wygoda niesamowita,nie musisz się martwić-wszystko jak w zegarku,czasem nawet co do godziny.Tyle że tabsy to chemia...

Gość fanka Janka
A gdzie teraz nie ma chemii???wszedzie!Ja jestem na tabletkach od 8 lat w miedzyczasie urodzilam dwoje dzieci.Tak jak sobie zaplanowalam ciaze tak mialam.Zero wpadki zero ryzyka i comiesiecznego stresu

Gość fenikssss
mam faceta z ktorym chcialabym przezyc pierwszy raz ale bez gumki...chcialabym go poczuc w sobie...dlatego zastanawiam sie nad tabletkami...

Gość KURDE NO..
DOKLADNIE:)

Gość KURDE NO..
DZIEWCZYNO BIERZ TABSY JA 1 RZA MIALAM BEZ GUMKI, Z TABSAMIU I BYLO BOSKO BO MOGLISMY DO KONCA WSZYTKO I JAK GO CZULAM MMM:)BOSKO

Gość KURDE NO..
POLECAM YASMIN CILEST LU NAVOYETTE

Gość spokojnie to tylko awaria
To bardzo dobrze,że masz wątpliwości.Przecież to nie witaminy.Ale i rozsądnie podchodzisz do sprawy.Nie będziesz potem zakładać wątku czekając na okres.Weź,zawsze można odstawić,a skutki uboczne,cóż...albo rybki albo akwarium:)

Gość fenikssss
czyli tabletki bierze sie wtedy kiedy nie ma okresu??Dopiero jak jest przerwa to przychodzi okres

Gość spokojnie to tylko awaria
Pierwszą trzeba wziąć pierwszego dnia okresu.On sobie trwa,a Ty bierzesz tabletki.Aż potem ustanie,bierzasz całe 21 sztuk i koniec opakowania.Robisz 7 dni przerwy,ósmego rozpoczynasz następne opakowanie.Między czasie(w 7 dniowej przerwie,dostajesz okres)Acha,nastepne opakowanie zaczynasz nawet jeśli okres jeszcze trwa.

Gość noooooooooooooooo
przerwa musi zawsze miec 7 dni??I czy trzeba do ginekologa chodzic co miesiac po recepte??

Gość Muraszka
Wiesz,lekarz może na recepcie wypisać i 3 opakowania.

Gość 19tkaaa
mi przepisuje zawsze na 3 opakowania.. ostatnio skonczyłymi sie a musiałam miec tabletki u mnie czeka si emiesiac prawie na wizyte ale poszłam do rejestracji i powiedziała ze jutro rano recepta bedzie na mnie czekała.. poszłam i wziełam.. nie musisz konieczni isc co miesiac i sie badac.. Jezeli cos niepokojacego zauwazysz to dopiero

Gość tina20
ja zaczełam brać anty poniewzaz miałm bolesne miesiazczki i straszne nastroje depresyjne pozatym miałam już faceta i jestem z nim do teraz i zamierzamy sie pobrać piguły to najleopsza rzecz jezli nie planujesz wczesniej dziecka pozatym ten spokój jest najlepszy kto zazywa to wie o czym pisze pozdro

Gość blebleblebleeee
mam pytanko...,jak stosujecie tablety i sie kochacie ze swoim facetem to on sie wam w srodku spuszcza? czyw ychodiz wczesniej? nie boicie sie mimo wszystko ze mozecie zajsc w ciaze? ja biore tablety ,nie dawno zaczlam ..i jakos boje sie..moze dlatego ze to poczatek i jestem jeszcze niedoswiadocozna co do tego wszystkiego..,slyszalamz e tez sa przypadki ze mozna zajsc w ciaze mimo tablet..i jakos mnie to odstrasza..bo mam 18 lat i narazie nie chce miec dziecka same rozumiecie ,bede wdzieczna jak ktos odpisze

Gość no tak...
po to lykamy tabletki by jak to ujelas spuszczal nam sie w srodku.

Gość miskaa08977
no..ale czy nie boicie sie??nie macie 'schizow" ze jednak mozna zajsc w ciaze?