Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość capka

moje ubrania po 3 dniach nie pachną juz

Polecane posty

Gość capka

czaami mijaja mnie kobiety i tak ładnie pachnie z ich ubrań, proszkiem czy perfumami, a moje sweterki spodnie czy bluzki po kilku dniach noszenia, z przerwami sa nieswieżże, tzn nie pachna proszkiem, perfumami, tylko jakims takim jakby kurzem, powietrzem, czy tez tak macie? psikam się perfumklami ale nie czuje ich i zastanawiam się czy jak mnie ktos moja to czuje te powietrze, kurz z mojego swetra czy spodni?,...czy czuje perfum mimo wszystko?

A może tym kobietkom też tak nie pachną... Może akurat, jak obok nich przechodzisz i pięknie pachną to akurat sa świeżo po wypraniu?? Moje niestety też którko pachną, a płuczę je bardzo obficie w płynach do płukania bo kocham ten zapach...

Gość po trzech dniach nie pachną
? No coś podobnego, przecież to niemożliwe, czyżbyś śmierdziała :P

Wiecie dziewczyny, co? Może wystarczy po 2 -3 włożeniach poprostu ubranko uprać? (grube, bo np. nie wyobrażam sobie włożenia drugi raz letniej jasnej bluzki)

Gość capka
a moze poprostu raz ubioras i do prania a ja chodze w spodniach przez dwa tygodnie oczywiście z przerwami więc po 9 razie maja prawo "smierdzieć" a ich nie smierdzą czyli moze piorą często? tyle ze mi szkoda niszczyc za kazdym razem materiał ubrań po dwukrotnym ubraniu.a jak jest u was? a tobie tez tak niepachna?czuje między nogami ze spodni taki zapach nieciekawy, taki znoszonych ubrań, jurzu,

No wiadomo, ja piore takie rzeczy po dwóch założeniach... Chociaż, jakieś grubsze, bardziej zimowe, to po 3-4, bo przecież nie brudzę się, jak niemowlak i nie pocę tak bardzo... Ale mnie np. chodzi o to, ze moje ubrania nie pachną już nawet po jednorazowym założeniu...

Gość capka
letnie bluzki jak jest skwar to piore od razu tak jak i bieliznę, bo skóra jest lepka i smierdzi. No ale swetry, spodnie.wierzchnie to sa ubrania i cxuc nieswieżością. mam sweter prac po 3 wyjściach?

Gość capka
tak one nie pachna po jednym ubraniu ale moje po wielokrotnym ubraniu nie dośc ze nie pachna , ale one smierdza kurzem dosłownie.

Gość posprzątaj se w domu
:P

Gość capka
mam czysto

Gość posprzątaj se w domu
wątpię :P

no ja piorę nawet swetry po 2-3 razach, spodnie to raz na tydzień, jeśli chodzę w tych samych codziennie a, no i czystość ciałą też ma znaczenie, jeśli jest sie po codziennej kąpieli to ubrania nie przechodzą \"ciałem\"

Gość chciałam tylko...
moje tez nie pachna tak pewnie juz musi byc a tak pięknie reklamuja np. Lenor