Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berlinianka

Chciałabym napisać coś od siebie na kartce ale są już życzenia wydrukowane czy..

Polecane posty

Gość berlinianka

Mozecie mi pomóc coś wymyślić, coś krótkiego od serca :) i czy wogóle wypada coś dopisac skoro jest wierszyk?? Chcialam dopisać że życzę im dużo, dużo szczęścia i nieustającej miłości - wybrałam kartkę patrzę a w niej już to pisze i teraz sie główkuje :) Pomozecie?

Możesz włożyć dodatkową karteczkę, dopasowac ją do rozmiarów kartki i tam napisać coś od siebie :) W sklepach dla artystów plastyków można kupić ozdobne kartony, np imitujące płótno czy nawet papier czerpany :)

Gość berlinianka
też łądniy pomysł ale mnie trzymaja niestety pieniążki już karteczke fajną kupiłam tylko jakiś dopisek, proszę was bardzo bardzo co mogę dopisać. Wierszyk WYDRUKOWANY na kartce jest taki: W uroczystym Dniu Ślubu Szczęśliwej Młodej Parze Najserdeczniejsze życzenia: szczęście, wiecznie trwającej miłości i wszystkiego co daje radość w życiu życzy .........

Taka kartka formatu A4 kosztuje w granicach jednej zlotówki :) Co do tych gotowych życzeń, na sam koniec można dopisać tylko swoje imię i nazwisko.

Gość berlinianka
:( chyab tak więc zrobię tylko wątpię czy znajdę u mnie taki papiero o jakim piszesz..

Gość berlinianka
mała mieścina na śląsku ;)

Jeśli nie znajdziesz takiej kartki, wystarczy zwykły brystol, który możesz podkolorować akwarelą, np. zabarwić ją na delikatny herbaciany kolor :) Kiedy wyschnie, można na niej pisać :)

Gość berlinianka
Dziękuję Ci !!! :)