Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczaczek24

Boje sie..

Polecane posty

Gość kurczaczek24

Hej dziewczyny. Cos sie dzieje z moim organizmem. W zeszlym m-c spoznil mi sie okres 10 dni. W tym okresie zostaly wykonane testy sikane - wynik negatywny, test beta hcg-wynik 0,00! (w ogole moze byc takie cos jak samo 0?) No i pojawila sie @. Trwala normalnie 6 dni tyle,ze nie byla tak obfita. Poprzedzona byla dlugim plamieniem. W tym m-c odliczylam sobie,ze biorac pod uwage to opoznienie powinnam dostac 26 sierpnia. Dzis 31 i znow nic :( No zeby sie az tak mi pochrzanilo? Kiedy ja od 4 lat mialam wszystko jak w zegarku... dzisiaj ide do lekarza, ale co on mi powie? Kuracja hormonalna? Bede musiala cos lykac. Do tego cholernie mnie boli lewy jajnik:/ Az siusiac nie moge, chodzic tez nie bardzo... Czytalam wiele razy,ze testy moga sie mylic..chociaz z drugiej strony sie mowi,ze beta jest bardzo wiarygodny! Nie moe znalezc u siebie powodow opoznienia okresu.

Gość bardzo jest prawdopodobne
że zrobiła ci się torbiel i stąd te opóźnienia (biorę pod uwagi ból jajnika). a przy torbieli najlepiej rozpędzać je hormonkami. Wówczas ona się wchłania i cykl wraca do normy.

Gość kurczaczek24
Torbiel? Hmm...nie sadze, bo wiesz..mialam robione niedawno usg dopochwowe i lekarz mowi,ze jajniczki mam bardzo ladne :)

Gość kurczaczek24
No i mamy dzisiaj ten cholerny 01 wrzesnia ..a @ dalej nie ma :( No ilez mozna czekac? :| Tak szybko postepujace zaburzenia mam? Przeciez wszycho bylo ok...

Gość kurczaczek24
Ja nie moge no... wariactwo z tymi cyklami...teraz to juz nic nie wiem.

Gość kurczaczek24
Hmmm...raz bylam i powiedzialam,ze mnie bola jajniki, dal antybiotyk a to byla ciaza..poronilam...oj ja nie wiem czy oni stawiaja dobre diagnozy..ale chyba nie mam wyboru jak znow sie do niego udac...