Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała ona

Czy faceci korzystający z agencji zlizują soczki?

Polecane posty

Gość Czasem tak ...
... z fachowej analizy komentarzy klientów na stronie www.odloty.pl wnioskuję, że robi to jakieś 20% - 30% facetów korzystających z tych usług. Tu najlepiej widać, jak bardzo różnią się kobiety od mężczyzn. Gdyby jakaś dziewczyna lub kobieta podeszła do faceta na ulicy i zapytała "Przepraszam, mogę zrobić ci laskę" - odpowiedź na 99% byłaby twierdząca. A my musimy płacić za to, żeby jeszcze kobieta pozwoliła nam zrobić JEJ przyjemność - bo gdybyśmy spytali na ulicy, to od razu w pysk... :-O

Gość Czasami nie...
świeta prawda :D:D:D

przeciż nie musicie płacić, a płacicie.... nikt wam nie karze iść do agencji

Gość markus
Pewien procent robi to, ale moim zdaniem niwielki. Trudno przewidzieć jak duży jest wpływ pobranego wcześniej alkoholu.

Gość Loża Szyderców.
Jak się nie ma co się lubi to się lubi co sie ma:P

wydawało mi sie ze jak facet płaci, to wymaga obsługi, a nie dokłada się do akcji

Gość BAMBUS
Nie jestem doświadczony, ale sądzę że, w prezerwatywie było by ciężko zlizywać soczki kobiecie. nie doświadczony,

Gość Czasem tak ...
Wylizanie cipki pięknej, seksownej dziewczynie to również przyjemność dla nas :)

Gość Czasami nie...
tez mi się wydaje, ze trzeba sie troszke znieczulić by pieścić oralnie prostytutkę, bo przecież miała w cipce już tylu facetów i nie wiadomo co kto zostawił po sobie i czy twarz po takiej zabawie facetowi nei zgnije...

Gość anka bredzisz

pięknej to owszem ale prostytutce ? i to za swoją kasę ? dla mnie to śmieszne

Gość BAMBUS
uważaj żebyś tam niewpadł, bo widzę jak wchodzi ci cała głowa

Gość Czasem tak ...
No może i jest to trochę dziwne, ale musisz wiedzieć, że faceci korzystający z usług prostytutek często nie są ideałami urody: http://www.chicagopolice.org/ps/list.aspx P.S. Możecie dodatkowo dać "Change Timespan" na "Last 30 Days", a następnie kliknąć w "Submit Change" - wówczas pojawią się zdjęcia kolejnych supermodeli. Dla nich każda forma kontaktu z kobietą jest czymś wyjątkowym, czymś, za co muszą płacić...

Gość oj bambus
o jakich ty soczkach pomyslałes.. hehe. chyba nie o spermie heheeh

kilku z nich było ok najlepszy był siwy dziadek a jeden wyglądał jak mój kumpel :D

Gość Czasem nie...
przewaga z nich to latynosi i murzyni. czy to znaczy, że biali nie korzystaja tak czesto czy nei daja sie złapać? :P

mam na to troche inny pogląd bo jestem w związku nie wiem jak tak można z byle jaką tzn jak nikogo nie masz to rozumiem

Gość wiem juz wszystko
a jak wy macie porzadne cnotki kulku facetow przed to co wasz facet nie brzydzi wam sie lizac jak przed nim bylo kilka kutaskow w waszej cipce ?:D zastanawiam sie czemu tak najezdzacie na prostytutki przeciez jak wy zmieniacie facetow i sie z nimi pieprzycie to tez jakas forma prostytucji tylko ze za darmo niby z milosci :D

Gość do wiem juz wszystko
ale ance_23 nie chodziło o to, że ktoś liże prostytutkę, tylko że robi to mając np. żonę albo narzeczoną, co jest bez sensu, bo mógłby ją poprosić, żeby mu się dała wylizać.

Gość Bambus
co mówi prostytutka pieprząc się, z kolejnym facetem co za przyjemność, czy co za ciężka praca ? ;

To pewnie zależy od faceta. Jak ładny i ma dobre ruchy to pewnie przyjemność, jak nie to praca.

Jeśli dziewczyna jest ładna, to 70% panów baardzo się stara, łącznie ze zlizywaniem soczków. Sex za pieniądze też może być przyjemnością dla obu stron. Czasem zdarza się coś w rodzaju przyjaźni, czasem zauroczenie.. Jak to wśród ludzi.