Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kostek1984

Kto mi może wyjaśnić????

Polecane posty

Gość Kostek1984

jeżeli dzwonie na komórkę, gdzie od razu włącza się poczta głosowa, jednak nie nagrywam się-po 2 sekundach od włączenia rozłaczam się-czy właściciel komrki bedzie wiedział że dzwoniłem? Drugie pytanie-jeżeli dzwonie z numeru zastrzeżonego i nagrywam się jednak na poczte i właściciel komórki odsłuchuje pocztę to czy "centralka"-nie wiem jak to nazwać po prostu poczta głosowa o głsoie babki lub faceta mówi "o tej i ot ej porzez zadzwonił numer i ....podaje ten numer, czy też nie bo nie jest w stanie go rozszfrować skoro jest zastrzeżony, i tylko puszcza samą wiadomość nagraną???? mam nadzieję że zrozumiecie o co chodzi!Z góry dzięki

Gość a wiesz że dobre pytanie
też chciałbym to wiedzieć! z tym nr zastrzezonym:)

Gość antyrodzinna
1. to zalezy od sieci, ja przy kazdej czyjejs probie polaczenia sie z moja poczta glosowa dostaje smsa ze ktos sie probowal dodzwonic (tutaj numer) i albo zostawil wiadomosc, albo nie zostawil wiadomosci. 2. numer zastrzezony nigdzie nie jest rozszyfrowywany

Gość Kostek1984
dzięki za ifno, a jesli można wiedzieć z jakiej sieci jesteś? Jaka sieć daje informacje że ktoś próbował się dodzwonić? Czy poczta mówi że dzwonił "numer zastrzeżony" czy po porstu nic na ten temat nie ma jeśli numer się nie pokazuje??

Gość antyrodzinna
orange jesli dzwoni zastrzezony widac tylko (brak numeru)

Gość groiin
a jak jest w przypadku Samych Swoich? wie ktoś?

Jak jest zastrzeżony , to sie nie pokazuje nu7mer , po to się go zastrzega.W Erze jest komunikat\"numer prywatny\".