Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agais

jak powinna wygladac wizyta u makijazystki

Polecane posty

bylam u makijazystki ,chcialam poradzic sie co do kolorow i zrobic sobie makijaz na dzien. zostalam obsluzona szybko,pani nie zastanawiala sie za bardzo nad kolorystyka mojej twarzy...mialam wrazenie,ze robila to na odwal.nie jestem tez pewna czy uzywala jednorazowych gabeczek,czy chociaz byly odkazone,niektore wygladaly na brudne. czy ktoras z was bywa u makijazystki? jak powinno to wygladac w profesjonalnym salonie? prosze podzielcie sie swoimi spostrzezeniami i wiedza na ten temat:-)

zdecydowanie nie tak:) Ja ci powiem tak koleżanko - to zalezy od \"gatunku\" takiego salony, jego renomy, cen. U kosmetyczki u której oczyszczanie twarzy kosztowało 120 złotych, zostałam przywitana jak królowa - ciepłe ziołka..wygodna kozetka...nóżki owinięte biały kocykiem, pełno komplementów....rozmowy na temat cery, wszystko!!! Na osiedlu w którym mieszkam..kosmetyczki gdy schnie maseczka palą szlugi:) Więc jest różnie, jedno jest pewne, jeżeli bulisz kasę to wymagaj. BO to się Nam należy:)

kosmetyczka to juz w ogole powinna dbac o wszystko,bo ma o wiele wieksza odpowiedzialnosc. jednak nawet gdy chodzi jedynie o makijaz oczekiwalam czegos wiecej. czy jeszcze ktos sie wypowie? jak taka prfesjonalna wizyta powinna wygladac krok po kroku?

najpierw oczyszczanie twarzy tzn. demakijaz potem korektor , podklad , roz , puder cienie i tusz wiesz mnie malowała kiedys makijazystka na wesele i szybko zdecydowała jaki kolor mi nałozy i powiem ci ,ze wyglądalam bardzo ładnie , wszyscy mowili , ze pasuje mi do sukienki i twarzy niektore juz poprostu mają tak,ze sobie szybko potrafią wyobrazić kogoś w kolorze a inne mogą myslec 2 dni a i tak wygląda sie okropnie w kolorze;)

Gość podnoszeeeeeeeeee

Gość córka Sindbada żeglarza
najpierw puder i ruż a poem cienie?ale wtedy ręką rozmazuje róż na policzkach jak maluje oczy. a nakładają najpierw wogóle jakąs mseczke czy nie?

Przepraszam, za banalne pytanie, ale ile tak średnio kosztuje taki makijaż? Bo za nidługo birę ślub i rozważam, cyz by sobie czegoś takiego nie fundnąć...

Gość wkurzasz mnie
od 60 zł do 150 zł