Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko.

JAK CZĘSTO PIERZECIE, ZMIENIACIE RĘCZNIKI ???????????

Polecane posty

Gość pytanko.

NO WLASNIE, ZWŁASZCZA TE DO TWARZY. JA TAK CO 3-4 DNI.

Gość ojej ludki.
no ja jakoś co tydzień.

Gość jak zawsze macie problem
ja jak jest brudny- czasami po 5 a czasami po 10 dniach. Czasami nawet używam ręcznika 2 tygodnie.

Gość pranie robię dwa razy w
tygodniu - czyli co 2-3 dni

Gość jak zawsze macie problem
i używam jednego do wszystkiego- do twarzy, ciała, tyłka, nóg itd. Tylko do włosów używam oddzialnego, ale nie zawsze. Bo jak chce je owinąć, to mokrym po kąpieli nie ma sensu... I nie rozumiem po co ludziom sto ręczników do wszystkiego. Przecież w ręcznik się wyciera CZYSTE ciało, po umyciu...:o A już najbardziej mnie szokują wszechobecne ręczniki do stóp:o Ludzie, co wy macie z tymi stopami?! Nawet po myciu sa brudne i śmierdzące???? Jeszcze rozumiem, że jak ktoś ma trądzik, ropne syfy, to ma oddzielny ręcznik do twarzy, bo np. coś sobie powyciska albo coś mu pęknie i się bakterie przenoszą, nawet po umyciu... Ale stopy???:o Trzeba się myć po prostu

Gość mokkka.
A co Ci przeszkadza, że ktoś ma kilka ręczników? :O Ja mam 4 i jest mi tak wygodnie, więc w czym problem? :O I wyobraź sobie, że myję się i to dokładnie :O :P

Ja wycieram buzię papierowymi ręcznikami. Normalne ręczniki są prane dwa razy w tygodniu. Oddzielny mam do ciała, a inny do rąk. Do włosów nie mam osobnego :P Włosy tylko delikatnie wygniatam w ręcznik żeby nie psuć sobie loków.

Gość Astoris
ja mam 1 do ciala 2gi do cipki:)