Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yukie

Dziwna wydzielina

Polecane posty

Gość yukie

Witam, ostatnio miałam problemy z różnymi infekcjami pochwy, rownież grzybicznymi,brałam globulki dopochowe, LaciBios Femina, kapsułki doustne. Było wszystko ok, dzisiaj zaobserwowałam, że wydzielina ma biały kolor, jest lepiąca i gęsta, dodam że właśnie skończył mi się okres - czy tak powinna ona wyglądać ? Czy znowu mam jakieś cholerstwo? Dodam również, że od kilku lat nawet po okresie nie mam ciągnącego, przezroczystego śluzu, kiedyś podczas siusiania wylatywal ze mnie taki śluz ,teraz juz nie, o czym to swiadczy? Czy powinnam iśc do lekarza?

Gość ewqa2
Jezeli nic cie nie szczypie,nie swedzi to potraktuj to jako normalna wydzieline. Ja tez nie zawsze widze u siebie sluz plodny,nieraz jest go widocznie mniej i go nie widac. Mysle,ze wszystko jest u Ciebie OK.

Gość yukie
a czy to, że wydzielina ma bialy kolor i jest lepiaca to jest ok? Może znowu powinnam przyjmować LaciBios Femina, wcześniej było wszytko ok

Gość donatelli
Jaki zapach i smak ma Twoja wydzielina? Powinna być lekko kwaśna, jeżeli nie jest , to możesz zacząć przyjmować LaciBios f. żeby udbudował kwasowowść w pochwie, skoro pisałaś , że po nim było dobrze.

Gość danielle steel
smak?

Gość yukie
MOj chłopak mówi , że jest kwaśna, nie mam swędzenia, ale martwi mnie konsystencja :( wcześniej wydzielina zasychała na majtakch a teraz są ciągle wilgotne

Gość monikaaaaaaa
To zalezy od dnia cyklu, a moze bierzesz tabletki anty,one zageszczaja sluz? Jestes zdrowa i nie doszukuj sie problemu jezeli zapach kwasny i nic nie piecze. Organizm to nie zegarek i nie zawsze jest tak samo.