Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suoneczko

fryzura na wesele

Polecane posty

zostałam zaproszona na wesle które odbędzie się pod koniec września...już teraz zaczęłam się zastanawiać nad fryzurą... mam włosy długie do połowy pleców, brązowe(kasztanowe) które naturalnie lekko falują w różne strony :/ na codzień włosy prostuję bo mam dość tych ani to skręconych ani prostych włosów, i chodzę w rozpuszczonych, ewentualnie raz na jakiś czas spięte w kucyk...no właśnie...przecież nie pójdę na wesele w prostych rozpuszczonych włosach...tymbardziej w kucyku :/ może wy mi doradzicie jakąs fryzurę?? zaznaczam że nie chcę żadnego eleganckiego koka...myślałam o zawinięciu włosów na grubsze wałki i ewentualnie spięciu ich paroma ładnymi pasującymi do dodatków spinkami...co Wy na to?? Doradzcie mi coś dziewczyny ;)

hmmmm ja czułabym się w kucyku najwygodniej...ale nei wiem czy wypada iść w takiej niby \"zwykłej\" fryzurze na taką uroczystość :P

oj nie ważne wypada czy nie wypada - ważne żebyś dobrze się czuła. podobno nie wypada też być ubraną na czarno a ja prawie na każde wesele chodzę w czarnych rzeczach bo w tym kolorze najlepiej sie czuję :D

Gość gabriella
suoneczko podaj maila to ci cos wyśle

Gość fryzurka fajna
jeśli masz długie włosy proponuję zebrać te z wierzchu i jakoś fantazyjnie upiąć a pozostałe wyprostować i zostawić lużno - na pewno fryzjerka ci doradzi

Gość pamelkaaa
zrob sobie ladnego koka, wlosy na gladko. powinno ladnie wygladac.

pamelkaaa myślałam nad tym...sądzę że na moich włosach ładnie by wyglądał taki gładki kok bo włosy mam zdrowe i lśniące tylko czy będę się w tym dobrze czuła?? :P w sumie raz można się poświęcić :D buhahaha cieszę się że masz dzisiaj dobry humorek :D

pamelkaaa dlatego że na codzień noszę albo włosy rozpuszczone albo spięte w kucyk...kok ostatnio miałam chyba na własnej komunii :P