Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorti

Metody wiązania balonów

Polecane posty

Gość Gorti

Witam Mam prośbe do beti_blu aby przeslala i mi jak wiązac balony w girlandy itp. Bardzo prosze poniewaz chce udekorowac sale weselna a nie wiem jak to sie robi. Bardzo bardzo prosze Pozdrawiam Gorti

\"Dmuchasz jeden balon jednego koloru i drugi drugiego ,wiążesz końcówki ze soba jak byś wiązała sznurówkę. Później jeszcze jedną taką pare i nawlekasz te 4 balony na śliski sznurek lub grubszą żyłkę.Tak żeby był np;bordo,złoto,bordo,złoto-to wtedy ci wyjdzie wąż przeplatany jakby 4 wstążki. A kiedy nawlekasz dwa boro i dwa złoto to wyjda 2 wstążki bordo i 2 wsążki złoto. Następnie powtarzasz czynnośc ale juz balony nawlekasz w przerwy poprzednich balonów.\" Mam nadzieję, że pomogłam ;)

Gość Magda__*****
moja praca polega własnie na dmuchaniu i wiazaniu balonów. No ,cóz nie uczyłam sie i teraz mam za swoje.Hihihihi No,ale nie narzekam. Lubie dmuchac :-)

Gość Magda__*****
kiedy tak se dmucham te balony to czasami tak rozmarzam sie...No wiecie,dziewczyny...Czasamy to bym chciała,zeby i mnie ktos tak porządnie...dmuchnął. Ech... : -)

Gość Gorti
Dzieki za odpowiedz a moze powiesz jeszcze jak zrobic te grona i ciscie z balonów. Jesli mozesz to opisz ja i to sie robi. Dzieki pozdrawiam.