Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujaca nowych doznan

kulki gejszy czy wibrator?

Polecane posty

Razem z moja druga polowa chcemy zakupic wibrator. Przegladam sobie wlasnie aukcje(bo sie nie znam jakie sa mozliwosci;) )no i tu moje pytanie. Inwestowac w drogi wibrator z bajerami, czy ten pierwszy lepiej zeby byl tani, a z czasem bede wiedziala jaki chce ten drugi? A moze lepiej kupic kulki gejszy zamiast wibratora na dobry poczatek?

zadna z Was sie nie wypowie:O?

albo wibrator z samego rana;) No a co z cena? Lepiej kupowac drogi z bajerami? Czy na poczatek wystarczy taki za 30zl:)? Jak to bylo u Was? Przejzalam Allegro i jest tego w trzy i troche:O

moze i tanszy, ale jednorazowego uzytku:P

:O dziwczyny odpowiedzcie prosze

Gość mała gonia
Sama też nie wiem co kupić i jak? w sex shopie czy pocztą? a jak dziecko otworzy paczkę??

Na początek ogórka, idź do marketu i wybierz sobie odpowiedni rozmiar, a najlepiej kilka i wypróbuj. Pozdrawiam i miłych testów. W te tanie nie warto inwestować

Gość jakis facet
Wyprobowalismy wszystkie gadzety ktore maja doprowadzic kobiete do szczytu i wszystko to tylko cena i nakrecajacy biznes Mechanizm polega na czyms wibrujacym przylozonym do lechtaczki a to tego nawet wystarczy elektryczna szczoteczka do zebow

myslelismy o wibratorze zeby uzywac go w momecie np. gdy moj partner piesci mnie ustami. Wtedy dodatkowo uzywalibysmy wibratora. A ceny sa rozniste. Nie wiem czy taki za 30zl bedzie zadowalajacy na poczatek czy kupic taki za prawie 100zl (chociaz to dla nas nie maly wydatek):O

Gość juz taki
wibrator może zdziałać cuda, namowiłem moją zonkę na zakup wibratora (allegro 32zł )(trochę oporowała) ale zabawa przednia, szczególnie te wibracje gdy dotyka łechtzaczki, ale on ją tylkow sumie rozgrzewa, resztę robie ja, identycznie jak w dieslu pierw podgrzenie przez swiece zarowe, a potem odpalanie i jazda, zdecydowanie polecam wibrator do wspólnych igrasek

czy jeszcze ktos jest zdania ze tani tez bedzie dobry:)?

Gość ukf
czasami mam problemy z wyslaniem swojej odpowiedzi:(razem z moim partnerem mamy i wibrator i kulki i w zaleznosci od nastroju uzywamy ich. Mysle ze nie musisz inwestowac w drogi wibrator i tym sposobem zaoszczedzic troche i dokupic kulki:)pozdrawiam

Gość ja lubie
wibratorkiem w cipke kiedy penis mojego faceta jest w mojej dupce,ewentualnie kiedy on mnie piesci jezykiem a JA i tylko JA robie co chce z wibratorkiem,on tylko patrzy:))))milusio....:))))