Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniak

chcialam zapytać...

Polecane posty

zmieniam teraz tabletki i te ktore dotychczas brałam mają 0,15 Levonorgestrelum a te które bede brać od jutra mają 0,15 Desogestrelum.. czym to się kurcze różni?

Gość 19tkaaa
hormonami ..niektore sa słabsze tabletki tzn mniej hormonow sa zdrowsze dla organizmu

no tak ale... zmieniam z takich które mają 0,03 estrogenu na takie które mają go 0,02 no i ponieważ to bardzo mała różnica to stwierdziałam ze moge sie juz spokojnie kochac ale... to drugie to progesteron oba mają 0,15 ale na opakowaniach występują dwie różne nazwy.. ale to są te same hormony? znaczy oba to progesteron czy jak?

Gość 19tkaaa
napewno tak .. zeby było smieszniej to ja nie mam tego zadnego składniku tylko 0,15 lewonorgestrelu 0,03 mg etinylestradiolu widocznie kazde tabletki maja inne składniki/nazwy a tak samo zabezpieczaja

uh mam nadzieje że nie wpadnę. ten twoj lewonorgesterl to moj Levonorgestrelum :)

Gość 19tkaaa
no widzisz:) nie ma sie co martwic naprawde.. Stres w ogole jest tu nie potrzebny.. 3maj si e :D

mam nadzieje, bo dzis jest 7 dzien przerwy, jutro bede sie kochac i wieczorem zaczne te nowe tabsy... wpadka byłaby niemiła ;/