Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona i przestraszona..

myszy w domu !!! jak się ich pozbyc ???

Polecane posty

Mam w domu 2 myszy (chyba dwie ? ;-( ) jak się ich pozbyć ?? na łapkę się nie chcą złapać... wiem gdzie śpią te cholery... w szafce z kuchennymi ściereczkami. no jak ?? no jak mam je wygonić ?? Pomóżcie...................................................

Gość cornflower
kup kota

he he he może zaproszę Ciebie

mój mały jest alergikiem ;-( nie mogę mieć kota...

senny koszmar -> chętnie je oddam jak tylko je złapię :-)

to chyba sobie jeszcze trochę poczekasz bo jak na razie perspektywa dorwania się do nich jest baaardzo bardzoooo daleka...

Gość myszołapacz
Inne zwierzęta też łapią myszy np łaska.

a co to jest ta łaska ?

Gość fasolinka
czy myszy zeżrą tzw. watę szklaną ???

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Łaska to łasica ale jej też nie kupisz i nie oswoisz. Gdzieś słyszałem że są takie mini nadajniki emitujące ultradźwięki odstraszające myszy ale dalibóg nie wiem gdzie je kupić... zwłaszcza w kraju.

Tez kiedys mialam myszy w domu. moj chlopak lapal je na rozne sposoby, najskuteczniejsze byly takie lepy, jak mysz na nie weszla to sie przyklejala i zdychala. Smutny to byl widok szczerze mowiac i juz mielismy tego dosc, bo po zabiciu jednej myszy i tak pojawiala sie nastepna. Pewnego dnia poodstawialismy wszystkie meble i pozatykalismy silikonem wszystkie szpary miedzy podloga a sciana, nawet te najmniejsze. Od tej pory mamy spokoj.

Gość a glupie baby
jebane smierdzace sadystki:O ladny macie syf w domu syfiary ze myszy sie zalegly:O

Gość można je zjeść.

Gość TanieSzatki
zdarza się, mam mieszkanie z tarasem i właża mi czasem do domu - kup pułapkę na myszy, nastaw, ale przedtem pochowaj jedzenie - pojemniki z warzywami itp. nawet szczelnie nakryj kosz ze śmieciami - d0 3 dni będzie po kłopocie.

Gość łee
a co na te łapki zakładasz? bo nasze myszki strasznie przepadały za świeżą kiełbaską i skórkami z chleba tostowego :D

Gość Tanieszatki
suchy chleb sera ani kiełbasy nie chciały

Gość smiac mi sie chce z niej
help

.nie chce Cie straszyc. Miałam jedna. Cwana była, nie mogłam jej złapać. Kiedyś weszłam znienacka do kuchni a tam dwie spieprzają pod meble. Kupiłam porządne pułapki (dwie) i trutke dla pewnosci. Wiesz ile sie złapało myszy? 16 sztuk. I dwie martwe od trutki wysuszone brrrrr. Zabij ją szybko bo szybko sie rozmnozy

Gość moniaptr
Polecam ULTRADŻWIĘKOWE ODSTRASZACZE NA GRYZONIE. Skuteczne, humanitarne rozwiązanie. Gryzonie ( myszy, szczury, kuny ) uciekają z powierzchni gdzie umieszczono odstraszacz ze względu na dźwięki, które one wydają a któreych nie mogą one znieść ( dźwięki niesłyszalane dla człowieka) POlecam :www.odstraszaczegryzoni.pl Auckcje użtkownika allegro : mamoja, mamoja_pl

Gość gość
Może jakieś pomysły?

Gość gość
ja na różne sposoby tępiłam myszy w domu i żaden nie okazał się dobry. Na szczęście oni http://gwaraddd.pl/ bardzo mi pomogli. to solidna firma

Gość gość
Jednym z roządnych wyjść jest wynajęcie firmy, ktora z myszami rozprawi się od razu. Możesz też kupić karmiki, które te myszy po jakimś czasie na pewno wyłapią. Wybór należy do Ciebie. Mnie udało się pozbyć szczurów z piwnicy dzięki http://www.hruzewicz.pl/

Gość flora_56
Moze być taka sytuacja, że jest ich więcej, niż jesteś w stanie przypuszczać. Dobrze jest szybko zareagować. My w domu dziadków tak zrobiliśmy, teraz jest święty spokój. Żadne trutki nie działały, dopiero zespół z http://www.bigers.pl/ rozprawił się z nimi. Polecam bardzo przyjemna współpraca w niewygórowanej cenie.