Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka z Krakowa

gdzie szukać mieszkania do wynajęcia? jakie strony polecacie???

Polecane posty

Gość studentka z Krakowa

Witam , Od jakiegoś czasu poszukuję w sieci ofert mieszkań . Jednak co trafię na jakieś to zaraz pojawia się info ,że to agencja nieruchomości. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć , gdzie znajde oferty bez pośredników ? Jestem studentka z Krakowa , która szuka mieszkania 1-2 pokojowego ( śródmieście , krowodrza, w sumie wszystkie oprócz NH, Prokocim ..) Jeżeli ktoś miałby takowe w ofercie to prosze o kontakt na ww. e-mail. z góry dziękuję za pomoc! POZDRAWIAM

Gość edynka
oj, znamy ten problem, znamy... :) www.e-stancja.pl , www.stancja.pl, www.krakow.gumtree.pl Jak sobie jeszcze cos przypomne to dopisze. Powodzenia :)

Gość Doriana7
Oczywiście, że tablice z ogłoszeniami to dobra sprawa, ale tam trzeba mieć cierpliwość masa ogłoszeń jest nieaktualnych, a co za tym idzie człowiek się irytuje i taka prawda. Warto czasami poszukać bezpośrednio u dewelopera bo też zdarzają się okazje, koleżanka jakiś czas temu wynajęła bardzo ładne mieszkanie, za rozsądne pieniądze właśnie w Krakowie od Partner Capital - http://www.pcg.pl/ tyle, że to wiadomo nie zawsze będą mieli, ale to, że nikt za bardzo nie szuka mieszkań do wynajęcia bezpośrednio u deweloperów sprawia, że okazje u nich się zdarzają.

Gość Sunsina
Nie ma co ukrywać, że najlepsze portale z ogłoszeniami to te największe, które mają dużą ilość wejść na stronę. To powoduje, że ludzie chętniej zamieszczają ogłoszenia tam. Money ma bardzo ciekawą wyszukiwarkę mieszkań. Znajoma jakiś czas temu szukała mieszkania w Zabrzu do wynajęcia i faktycznie troszkę musiała śledzić ogłoszenia, ale w końcu znalazła coś fajnego w dobrej cenie i lokalizacji w jakiej chciała - http://dom.money.pl/mieszkania/wynajem/zabrze/ prawda jest taka, że jak ktoś chce mieszkanie na zaraz to zapłaci więcej, jak ktoś chce okazję w dobrej cenie to trzeba swoje odsiedzieć na takich portalach, ale ostatecznie warto.

Gość DObraOla
Jest kilka popularnych serwisów internetowych i pewnie je znasz, ja polecam Ci tego bloga http://swoje.net.pl/ dowiesz się tam jakie kruczki czychają na wynajmującego czy kupującego mieszkanie, warto je znać aby być zaskoczonym.

Gość gość
Z różnymi biurami nieruchomości miałem do czynienia w BB i najlepiej oceniam Efekt i pana Filipka który mi pomógł wynająć mieszkanie. Długo szukałem najemców którzy by zagrzali miejsce i chyba w końcu udało mi się znaleźć. Na stronie https://www.bbn-efekt.pl/ masz namiar do biura, szybki kontakt, jasne warunki jeśli chodzi o umowę, warunki najmu, koszty itp.

Gość natann

Ja szukałem mieszkania w Katowicach ale tylko na rok bo na tyle przyjechałem na wymianę z korpo. Cięzko tak znalesc mieszkanie i to w pełni wyposazone, przecież nie będe ze sobą wszystkiego wiózł z Warszawy . Znalazłem na necie firmę Wellcome Home- dzięki nim udało mi się znaleść nowoczesne, w pełni wyposazone mieszkanie , niedaleko mojej nowej pracy. Dobrze ze istnieją firmy takie jak ta. Dla pracowników korpo, obcokrajowców to najlepsze rozwiązanie 

Gość Monika

Ja zlecilam pomoc w szukaniu mieszkan na dobreoferty.eu i codziennie szukali mi niedrogich mieszkan umwiali na spotkania o czasu az wynajelam. prostrzego sposoby nie ma. wygoda i szybko zwlaszcza w tym okresie

Gość Martynka

Polecam pomoc serwisu dobreoferty.eu szukali mi do skutku az wynajelismy

Gość Dominika

Polecamy serwis dobreoferty.eu szybko i sprawie znalezli mi mieszkanie i umowili na podpisanie umowy. super biuro!

Gość Paweł Martyniuk

Zaufałem agencji dobreoferty.eu i szybko mi pomogli wynająć mieszkanie.

Gość Marta

Na dobreoferty.eu szukają tylko okazji. Polecam zlecic pomoc tej agencji. Wystaczy okreslic co sie szuka zajac sie swomi sprawami a oni szukaja i proponuja. jak cos sie pojawi na rynku od razu dzwonia i umawiaja tak wynajelam wlasnie niedrogo mieszkanie. Polecam

Gość Tomek Wwa

Polecam stronkę dobreoferty.eu jest tam dużo niedrogich mieszkań do wynajęcia na terenie Warszawy lub okolic to jeszcze taniej

Gość Daria

Dzięki wynajmuje od nich już kolejny sezon

Gość Martyna

skorzystałem z dobreoferty.eu i udało się. Dzienx!

Gość Mateusz

zleciłem pomoc w biurze i nie żałuje polecam dobreoferty.eu