Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mężczyzna napalony

mam ochotę się przespać z kilkoma z was

Polecane posty

teraz wyjdz,polize twoja pulsujaca pyte,mniam,dotykam delikatnie jezykiem,wkladam do ust gleboko,czuje ze dotyka moich migdalkow,zaczekaj nie tryskaj jeszcze jest tak bosko,lize twoje jajka,teraz delikatnie biore je do buzi zaczynam ssac,a teraz lize moj palec,wloze ci go do pupci,lubisz to? lize twija prostate...

jestem bliski eksplozji...ale sie powstrzymuje, widze jak sie pochylasz nad moim penisem, uwielbiam jak go liżesz, masz taki cieply jezyczek... moja pupa czeka na kazdy twoj ruch, kazdy paluszek, chce zebys wkladala w moja pupe swoje palce, jezym...

wejdz we mnie jeszcze raz,mam zawroty glowy,sex z toba jest cudowny...blagam szybciej,mocniej,do konca....aaaachhh,gryz mne,prosze,o tak ,jestes cudowny,.....

twoja wygolona pipka mnie kusi, mam ochote jeszcze raz w nią wejsc...rzucam cie na plecy...leż grzecznie, teraz ja tu rządzę... brutalnie rozchylam ci nogi...nie stawiasz oporu, jesteś słodko chętna na każdą moją brutalną pieszczotę...twoje rózowe wargi kuszą...

postaraj sie o wspolny orgazm,uwielbiam to ,wierze ze dojdziemy wspolnie,mam jeszcze jedno zyczenie,tuz przed explozja,wyjdz ,chce zebys sposcil sie w moje usta,chce poczuc smak twojej spermy,blagam zrob to,teraz....

jestes tak ciaśniutka że sprawiasz iż jestem bliski eksplozji...jednak nie chce jeszcze wybuchac, najpierw rozkosz dam tobie... pocieram wnętrze twojej cipkiswoim twardym penisem, az ocieka sokami upojenia... gniote twoje piersi az do bólu...widze czerwone slady po swoich dłoniach, jednak ty dalej sie nastawiasz, nie zważając na moją brutalność... ohhhh..... ohhhh...... raz w cipke raz w pupe, na zmiane... jestes ciasna , taka lubie....posuwam cie z całych sił, szarpie twoje włosy

possij moja łechtaczke,delikatnie,o tak wlasnie,aaahhhh...oooo,nie daje juz rady,wybuch jest tuz ,tuz,powoli,oooo,dochodze,oooo,szybciej...

lize łechtaczke, gryze cie, daje klapsy, wiem ze to lubisz, jeczysz glosno...w zamian zostawiasz slady paznokci na moich plecach....podnosze cie i skaczesz po moim penisie swoją mokrą cipką...rzucam cie na chlodną posciel i posuwam mocno resztką sil...czuje jak nabrzmiewam z upojenia...juz nie moge...widze cie jak sie skrecasz, wijesz po łózku w rozkoszy sam tryskam...oblewam twoją twarz gorącą spermą, tryskam na twoj płaski brzuszek, jedrne piersi...oooohhhhh, co za eksplozja!

resztkami sil wchodze i pcham mocno, do końca...sperma cieknie ci miedzy udami...ty ją rozcierasz po ciele...ależ jestes gorąca laska :) niezle mnie wymęczyłaś , takie ciasne szparki doprowadzaja mnie do szału :))

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!twoja sperma jest taka cieplutka,wije sie teraz,mam konwulsje,bylo cudownie,pocalij mne,gryz moje wargi...

Gość prrrrruuuuut

liże cię po szyi i twarzy, wchodze jezykiem do ust gdzie wita mnie twoj zwinny jezyczek... masz rozpalone seksem ciało...na pewno to powtórzymy, cipeczko...ale dzis nie dam rady... jutro bedziesz rownie chetna i gorąca?

to zapalmy...czesto masz orgazmy? za kazdym razem gdzy czujesz penisa miedzy nogami?

mam nadzieje ze jestes pelnoletnia :D chociaz nie przeszkadzaloby mi gdyby nie...:D

mam duze zapotrzebowanie,nie chce podawac na forum bo jak zwykle ktos sie podszyje

wiec ile masz latek kociczko? wiek mi nie przeszkadza bo sam jestem juz duzym chlopcem :)

ty pierwszy,ale nie klam,teraz kiedy mamy to juz za soba nie ma sensu sciemniac

Gość la lala mi do
miał

Gość la lala mi do
wielkie oczy jak srał ten miał

Gość la lala mi do
psy mi sie przypomniały :D..miał