Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROZZZZPACZONA

nadmierne pocenie sie

Polecane posty

Gość ROZZZZPACZONA

hejka mam 15lat mój problem jest zresztą bardzo znany i to jest jedyne pocieszenie....strasznie sie poce:/:/;;/;;/;//jestem ogólnie dziewczyną tą która o siebie dba ale nadmiernego pocenia nie potrafie zatrzymac musze chodzić w takich rzeczach w któych jest nic nie widać....albo w sfetrach....meczące to strasznie jest::(nie potrafie sobie z tym poradzić...kocham krótkie bluzeczki ale nigdy ich nie bede mogla nosić...błagam was o jakaś rade co mam zrobić::(::(::(::(::(::(::(chciała bym nareszcie założyc normalną bluzke...wiem że są specjalne antyprespiranty z visi ale ile one kosztyuja i taka kuracja na ile wystarcza???czy trzeba ja powtarzać takie samo moje pytanie tyczy sie leków czy kuracja tabletkami jest na stałe czy trzeba powtarzać ja co jakis czas i jakie te leki musiała bym kupić i ile by kosztowały::(::(BŁAGAM O POMOC

antidral - polski produkt i niedrogi etiaxil (ale koniecznie wersję jasną) - roll on w aptece możesz kupić stosowanie zgodnie z ulotką a poza tym - higiena i jeszcze raz higiena.... dodatkowo włoski pod pachami zatrzymują pot... warto więc depilować no i cóż - dezodoranty typu antyperspiranty; dobry jest lady speed stick (różne postaci - mi najbardziej pasuje w kulce)

a z porad babcinych - herbatka z pokrzywy (fuj) oraz rytuał porannego mycia zakończony płukaniem (pach) w zimnej wodzie.... brr... ale skuteczne jest... i dodatkowo - masz 15 lat - czyli szanse są, ze wyrośniesz - jeśli czujesz się źle proponuję wizytę w poradni fizjologii rozwoju (lekarz pierwszego kontaktu powinien dać namiary) to może być po prostu wynik burzy hormonalnej okresu dorastania pozdrawiam ps ja to też przerabiałam......

Gość Hakuna_matata
Antidral - tylko w aptece. Kosztuje ok.14 zł. Smarujesz wieczorem, rano zmywasz i wogóle się nie pocisz. Tylko nie można używać zaraz po depilacji bo szczypie. Wypróbowałam i polecam!

Gość syjka30
popieram wypowiedzi wyzej.najlepiej wejdz na forum nadmierne pocenie tam znajdziesz wszystko,tez mialam ten problem po antidralu koniec z mokrymi paszkami,trudno uwiezyc ale to prawda,sama sprawdzilam.powodzenia