Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla panna mloda

rozmiar 46 a kupno sukni slubnej

Polecane posty

witam kochene narzeczone i zony... ja tez kiedys bede szczesliwa zona ale niestety teraz sen z powiek spedza mi moj rozmiar 46! stosowalam 100 diet, specyfikow i nic, a owszem raz schudlam do rozmiaru 38 ale niestety cieszylam sie tym szczesciem tylko rok.. efekt jojo spowodowal ze nosze teraz rozmiar 46 a przed odchudzaniem bylo 42/44... jak tu sie nie zalam kiedy przyjdzie mi kupic suknie slubna...

Gość a więcej
rusz dupe i zacznij sport jakis u[prawiac. nie ma sie co dziwic, skoro siedzisz przed kompem i wpierdzielasz :) a poza tym to jednak prawda, ze dieta to pierwszy krok do nadwagi :)

Przede wszystkim nie wpadaj w panikę :) Zawsze jest jakieś wyjście. Może mi nie uwierzysz, ale w przeciągu 9 miesięcy schudłam 55 kg na pewnej diecie na literę H :P Trzeba było tylko trzymać się tej diety :) Poza tym można przecież uszyć suknię na rozmiar - doświadczona krawcowa będzie wiedziała, jak ukryć mankamenty figury, co schować a co podkreślić.

A WIECEJ wlasnie czytalam twoje wczesniejsze wypowiedzi na innych tematach i dziekuje za twoje "cenne" rady... jestes pyskata i umiesz posuc humor, jesli masz tak podle podejscie do spraw malzenstwa, wesela i szczescia dwojga kochajacych sie ludzi to po co udzielasz sie na takim forum... pozdrawiam

Gość a więcej
malo mnie to obchodzi :) przyszly malzonek na pewno oniemieje z zachwytu jak zobaczy taka pulpe w opietej kiecce przed oltarzem. zeby ci tylko nie spier*olił, bo cala kasa wladowana w weselicho pojdzie sie kochac :D nie pozdrawiam :D

a więcej - musisz być pokaźnych gabarytów, skoro tak często udzielasz się na tym forum. Tyle w tobie złości z powodu samotności?

Gość co co
dieta na litere H ?????????????

Gość a więcej
ja wiem, czy pokaznych gabarytow? jak na faceta calkiem niezle :D a kto ci powiedzial, ze cierpie na samotnosc? masz bledne dane, zmien informatora malenka.

ireth_oronar dieta na litrke H to znaczy jaka???

Gość rada.....
ale kutas na pewno jest maultki u "a wiecej" załoze sie :)

Teraz rozumiem :) Mężczyzna-prowokator :) Słoneczko, po co mieszasz się w sprawy kobiet, których i tak nie zrozumiesz? Poszukaj sobie czegoś na forum motoryzacyjnym. Chyba, że odzywa się w Tobie kobieca część Twojej natury, ale z tym to już do psychologa :) Bez odbioru, Pancerny :)

Herbalife :) Na mnie podzialała :) i trzyma już dwa lata odkąd przestałam ją stosować :) Oczywiście ograniczyłam ilośc kalorii, piję dużo soków, jem warzywa. No i oczywiście gimnastyka :) Dziennie 60 brzuszków - teraz odpuściłam, bo jestem po operacji :)

Gość ewelllaaa
moim zdaniem najlepiej zrobisz jak znajdziesz dobra krawcowa i uszyjesz sobie ladna sukienke dopasowana do swojej sylwetki,obecnie nie ma problemow z pieknymi materialami ,a w salonach to roznie moze byc ale oczywiscie przyjdz sie i popytaj :)pozdrawiam

Gość lolo -------
mam kolezanke, ktora tez nie nalzey do najszczuplejszych i miała ladną suknie :) czekaj znajde zdjecie i wstawie

Gość lolo -------
sorry juz nie mam jej zdjec :( w kazdym razie wygladal ślicznie :)

patrzylam na stronach intrn. ale wszystkie suknie jak na manekiny rozmiar 38 a juz jesli jest wiekszy np. 42 to prosta sukienka ktora nie wyglada zbyt efektownie... a konkretnie co stosowalas? koktaile czy tabletki? a jak to sie przedstawia ze strony finansowej?

Gość lolo -------
a ile masz do slubu? Ja mysle że najlepszy bedzie basen :) moj narzeczony miał 5kg nawagi i szybko zrzucil :)

Stosowałam koktajl, tabletki błonnikowe i energy oraz herbatkę. Impreza kosztowna, ale jeśli ograniczysz się tylko do tabletek błonnikowych i koktajlu, powinno zamknąć się w 200 PLN (około 3 tygodni). Zamiast tamtej herbatki można stosować zamiennik - ostatnio reklamowane sa herbatki Herbapolu. Wracając do sukienek... Nawet ta prosta w kroju moze być efektowna, jesli zastosuje się eleganckie tkaniny i gustowne dodatki. Uwierz mi. Gram na weselach, widziałam dużo Panien Młodych o przeróżnych sylwetkach. Tusza niejest problemem, jeśli tylko znajdziesz dobrą krawcową i interesujący wykrój :)

konkretan data jeszcze nie ustalona ale o tym wolalam pomyslec teraz, basen chyba odpada bo niestety n ie umiem plywac i mam lek przed woda...

F1 - Waniliowy Koktajl Odżywczy 550g 170,72 zł F1 - Truskawkowy Koktajl Odżywczy 550g 170,72 zł F1 - Tropikalny Koktajl Odżywczy 550g 170,72 zł ceny sa kosmiczne i male ilosci tego koktailu:(

potwierdzam ja mam rozmiar 50 i udało mi sie kupić suknie w kturej wygladałam góra na 44 wszystko zalezy od kroju i dodatków a poza tym... :-) to będzie toj wielki dzień i na pewno szczęscie bijące od Ciebie przyćmi wszystko inne tylko dobra rada nie przesadzaj z dodatkami i ozdobami czasami jedna gustowan ozdoba daje lepszy efekt niż trzy inne

Gość lolo -------
ja tez nie umiem a chodze na basen :) popluskac sie :) hihi no ale nie ważne, możesz sprobowac tych specyfikow. A najlepiej wybrac sie do dietetyka, ktory na pewno dobrze dobierze ci odpowiednią diete. skoro nie masz daty slubu, to na pewno sporo jeszcze czasu na obnizenie wagi :)

aha poza krawcowa dobrze jest kilka keicek pomierzyć zawsze będziesz w tedy wiedziała w czym Ci dobrze

Hmmm... Ceny faktycznie wysokie. Maleją, gdy \"zapisujesz\' się do Herbalife. Nie wiem, na czym to polega, mi sprzedawała koleżanka :( Warto udać się do apteki, może tam coś poradzą :) Spróbuj ograniczyć węglowodany :) Głowa do góry :) Aaa! Jest jeszcze tzw zupa kapuściana, można na niej ładnie schudnąć :)

Gość a więcej
prowokator? :D :D :D prawda w oczy :D tak, nie rozumiem cie. nie rozumiem jak mozna siedziec przed kompem i narzekac na "gabaryty" wlewac w siebie milion jakis szamanskich ziolek, zamiast ruszyc dupe. No ale wiadomo - na najprostsze rozwiazania najtrudniej wpasc, szczegolnie takim ogranicznikom jak ty. Co zrobic, samo zycie :D tylko nie zapluj monitora jak bedziesz odpisywac :D

Gość rada.....
a ty co robisz przed kompem mój drogi? pewnie sie onanizujesz, bo takiemu chamowi żadna by dupy nie dała!

Gość a więcej
nie musza dawac, sam sobie biore :D

Gość rada.....
tak chyba małe dziewczynki pedofilu

Gość a więcej
tak, tak, male dziewczynki w rozmiarze do 38. zwały tłuszczu mnie nie kręcą :D

Gość Anoola
Witam serdecznie, jest firma ktora oferuje piekne suknie slubne w rozmiarach do 54. Nazywa sie Demetrios. Nie wiem skad jestes ale salon z tymi sukniami w Poznaniu jest na ulicy Piekary. Numeru nie pamietam niestety. Proponuje najpierw wejsc na ich strone i zobaczyc czy cos takiego by Cie interesowalo. http://www.demetrios.pl Pozdrawiam