Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilien

otwarte pory jak jak je zamknąć?

Polecane posty

Gość lilien

ktoś ma dobry sposób?

ja stosują meseczke z porzeczek... czerwonych i czarnych lub białych..rozcierasz z mąką ziemniaczaną i przykładasz na ok 15 minut..zmywasz wodą i finał:)

Gość lilien
jeszcze jakieś maseczki?

Gość anonimowa turystka
Glinka

maseczka z ubitego białka jajka, tak na sztywno...tylko ze wysusza troche skore. Nie mniej jednak polecam :)

Gość Do Justine
Jak często robisz tą maseczke i czy łączysz odmiany porzeczek? A teraz, kiedy nie ma porzeczek i później, na jesieni i w zime kupujesz jakieś mrożonki ? Coś polecasz ? I jak długo musiałaś stosować żeby było widać jakieś efekty ? Ja stosuje maseczke z zielonej glinki i błotną i widać efekty więc również polecam :) A o porzeczkach już czytałam na kilku topikach i mam wieeeelką ochote spróbować :D

Łączę różne odmiany porzeczek.... stosowałam je może..z 15 razy..to znaczy tą maseczkę;) Kupuje porzeczki na targu i teraz zamierzam kupić większą ilość i zamrożę sobie na zimę;) Pory widocznie się zmiejszyły....walczę jednak jeszce z taką jedną dziurką na policzku... cholera nie chce zejść...jednak zmiejszyła się nieco:) Wierzę, że gdy będę systematyczna, zniknie i ta dziurka;)

Gość Edzia213
Ja mam pootwierane pory i chce je pozamykać jak to zrobić? Czy to odrazu po 1 maseczce się zamykają? (te pory mam przewaznie na policzkach jest troszke na czole i brodzie)

Gość aia
Jestem kosmetyczka i moge poradzic kilka produktow.Rewelacyjna jest Mikrodermabrazja poniewaz zweza pory ale takze usuwa plamy,przebarwienia ,zmarszczki itp.Uzywam mikrodermabrazji z firmy Mary Kay ... i jest tez w tej firmie specjalna linia na zaskorniki i pory.Pomoge w kontakcie bo produkty sa dostepne przez konsultantki.