Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o odpowiedz

ważne pytanie

Polecane posty

Gość prosze o odpowiedz

hejka mam pytanie i bardzo prosilabym o konkretna odpowiedz od ponad roku zazywam tabletki yasmin,otoz problem polega na tym ze zdarzylo mi sie raz zapomniec jednej tabletki a na domiar zlego kochalam sie wowczas z chlopakiem:( prosze odpowiedzcie jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam

Gość ktos20
mysle ze mozliwosc jest. tzn calkiem sie na tym nie znam ale ja bym na twoim miejscu nie czekala na nic tylko poszla po portinor

Gość prosze o odpowiedz
dzieki wielkie mysle ze na postinor juz jest za pozno:(kurcze czy ktos tak mial??? boje sie toche bo nie jestem gotowa na dziecko a przeciez kazdemu moglo sie zapomniec:(

Gość prosze o odpowiedz
uppppppp

nic ci nie bedzie, nie bierz zadnego gowna zwanego postinorem bo to bomba hormonow, ktora czesto to ciaze podtrzymuje!

Gość prosze o odpowiedz
dzieki twinkle na postinor juz z apozno tak czy siak chcialam sie tylko dowiedziec jakie jest prawdopodobienstwo zajscia gdy zapomnialo sie raz wziac tabletki bo mimo wszystko sie martwie:( szcegolnie ze dopiero co dostalam upragniona prace :(

poza tym dzicino droga, czytaj ulotki zalaczone do lekow! ile sie spoznilas z tabletka? zreszta jedna tylko to bez histerii, przeciez nawet jak robi sie 7dniowa przerwe to jest sie safety.. wiec sie nie martw na zapas..bralam tabsy 6 lat prawie..rozne historie mi sie zdarzaly..i wpadki nie zaliczylam..

Gość prosze o odpowiedz
no spoznilam sie rowno 24 godziny po pracy zanselam i dopiero nastepnego dnia wieczorem jak mialam brac nastepna zobaczylam ze poprzedniego dnia nie wzielam:( dzieki wielkie za slowa otuchy:) troche mnie uspokoilas:) czytalam ulotkea tam jest ze skutecznosc jest zachowana gdy spoznisz sie do 12 godzin:(

nie martw sie, bedzie ok, zobaczysz, a ktora to z opakowania? kilka razy zapomnialam o tabsach..raz 2 pod rzad!!! takze spokojnie..a dni jakie? plodne czy nie?

Gość Murphy
a ktorej tabletki z opakowania zapomnialas : jakies skrajnej czy srodkowej?

Gość prosze o odpowiedz
zapomnialam dokladnie 17ej tabletki z opakowanie wiec juz na samej koncowce

Gość Murphy
wez teraz ta zapomniana tabletke i ta co powinnas wziac, do konca opakowania bardzo pilnuj systematycznego stosowania; wazne jest tez od kiedy bierzesz tabletki, ktore +/- opakowanie; jezeli juz od dluzaszego czasu to wszystko bedzie ok; jezeli to bylo pierwsze to nie rob przerwy tylko wez nastepne opakowanie, mozesz troche poplamic pod koniec, ale nic innego sie nie stanie pozdrawiam Ginekolog

no i bedzie ok, 17 to spoko, 3maj sie nie schizuj, jeszcze pare dni i @, dobrze ze to nie 2 czy 3...spokojnie, a nie mowilam?? ;) jeszcze murphy mnie poparl:P

Gość prosze o odpowiedz
dziekuje Wam bardzo za odpowiedzi:):):)przyznam ze mnie baaaaaaaardzo pocieszylyscie:) tabletki biore od roku:)wiec to nie jest 1 opakowanie a teraz nie zrobie przerwy:)jeszce raz dziekuje:)milego dzionka:)